Ο Γιώργος Καγγέλης και ο Γιώργος Οικονομόπουλος, co-owners της PAROSTEC, εντάχθηκαν στη λίστα “40 under 40” για το 2022, του περιοδικού Fortune Greece.

Η λίστα περιλαμβάνει 40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας που αξιολογούνται βάσει της βιωσιμότητας του επενδυτικού και επιχειρηματικού μοντέλου που εφαρμόζουν, της καινοτομίας, τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους ως επικεφαλής και τη γενικότερη προοπτική και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας τους.

  • Η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία PAROSTEC (www.parostec.gr), πρωταγωνιστεί στις Κυκλάδες από το 1990, έχοντας κατασκευάσει περισσότερες από 150 πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών στην Πάρο και στην Αντίπαρο.

Η εταιρεία αναλαμβάνει απαιτητικά έργα σε οποιαδήποτε κλίμακα, που απαιτούν βαθιά κατανόηση σχεδιασμού, αισθητικής και δεξιοτεχνίας.

Την τελευταία δεκαετία, τη διοίκηση έχουν αναλάβει ο Γιώργος Οικονομόπουλος και ο Γιώργος Καγγέλης, που αποτελούν τη 2η γενιά της οικογενειακής επιχείρησης.

Η PAROSTEC διαθέτει γραφεία σε Πάρο, Αντίπαρο και Αθήνα και ο αριθμός των εργαζομένων ξεπερνά τα 40 άτομα. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται κυρίως εφοπλιστές, CEOs πολυεθνικών και αστέρες του Hollywood από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, το Ισραήλ και την Ελλάδα. Ενώ, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά αρχιτεκτονικά γραφεία της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού: Deca Architects, Nikos Valsamakis, Katerina Tsigarida, Architects/Decavalas, Agiostratitis, Rizos Architects, BLOCK722 Αrchitects+, Tessera Architects, Ese Studio, Johan Annerhed, Guillaume Cochin, Studio Seilern Architects, Tala Mikdashi, κ.α.

Αναφερόμενοι στη συγκεκριμένη διάκριση, οι co-owners της PAROSTEC Γιώργος Οικονομόπουλος και Γιώργος Καγγέλης δήλωσαν σχετικά:

Parostec
  • “Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που το περιοδικό Fortune Greece μας έχει συμπεριλάβει στη λίστα “40 under 40” για το 2022. Μία λίστα, που αποτελεί θεσμό του οικοσυστήματος καινοτομίας και της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Η διάκριση αυτή δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς τις καθημερινές προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων της PAROSTEC.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ