Πως διαμορφώνεται το τοπίο των τραπεζών σε διεθνές επίπεδο; Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των πρωτοπόρων fintech startups και των παραδοσιακών τραπεζών; Και ποιες είναι οι επόμενες τάσεις που θα μας απασχολήσουν;

Αυτά είναι ορισμένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν το φετινό Digital Banking Forum της ethosEvents, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 Απριλίου μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP, με ξεχωριστούς ομιλητές όπως ο Michael Wodzicki, Partner, Deloitte Central Europe, ο οποίος θα αναφερθεί σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και παγκόσμια έρευνα της Deloitte για την κατάσταση του digital banking. Έρευνα που έχει και ελληνικό ενδιαφέρον. Συντονιστείτε στο φετινό Digital Banking Forum 2021. 

Στo συνέδριο θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού τομέα, σημαντικοί εκπρόσωποι παγκόσμιας εμβέλειας του χρηματοπιστωτικού τομέα και εκπρόσωποι εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας και Fintech, οι οποίοι θα απευθύνουν ομιλίες και θα συμμετέχουν σε συζητήσεις και Fireside Chats με τον Δημήτρη Μαλλά, υπεύθυνος του προγράμματος του συνεδρίου.

Συντονιστείτε στο φετινό Digital Banking Forum 2021.

 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/digital-banking-forum-2021/ .

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://ethosevents.eu/event/digital-banking-forum-2021/ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here