γράφει η “ξενοδόχος”

Nέα εταιρική ταυτότητα αποκτά ο όμιλος Sbokos Hotel Group, από τους ιστορικότερους ξενοδοχειακούς ομίλους με μακρά παρουσία στον ποιοτικό τουρισμό στην Κρήτη.

Τα αποκαλυπτήρια των PHĀEA Resorts έγιναν στην εταιρική εκδήλωση της Golf Residences SA / Sbokos Hotel Group με σκοπό την ανακοίνωση του νέου ονόματος και της νέας ταυτότητας του ομίλου. Η παρουσίαση έγινε για πρώτη φορά ενώπιον του συνόλου τον συνεργατών της εταιρίας  από τον γενικό διευθυντή κ. Χαράλαμπο Φωσκολάκη και τις συν-διευθύνουσες συμβούλους κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

O ξενοδοχειακός όμιλος Sbokos Hotel Group δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Σμπώκο και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1976. Κάτω από την «ομπρέλα» των  PHĀEA Resorts εντάσσονται τα Agapi Beach Resort, Blue Palace A Luxury Collection Resort and Spa, Cretan Malia Park, Κoutouloufari Village Holiday Club, Village Heights Golf Resort όλα στην Κρήτη.

  • «Με σταθερή βάση τις αξίες που χαρακτηρίζουν την πορεία του ως σήμερα και ανταποκρινόμενος στους ραγδαίους ρυθμούς με τους οποίους διαμορφώνεται το παγκόσμιο τοπίο στον τομέα της φιλοξενίας, ο όμιλος επανεξέτασε την αποστολή και το όραμά του σύμφωνα με τις προκλήσεις της νέας εποχής με αποτέλεσμα την πλήρη ανανέωση της ταυτότητάς του, η οποία συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία νέου ονόματος και λογοτύπου: PHĀEA Resorts. PHĀEA σημαίνει ανάμεσα σε άλλα «φως των ματιών», τη χαρά στα μάτια όταν είναι κανείς ευτυχισμένος. Χρησιμοποιώντας την ομηρική λέξη Φάεα, το όνομα αναδεικνύει το νέο όραμα του ομίλου», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
  • «Επιθυμία μας είναι να αναδεικνύουμε την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας, μέσα από εμπειρίες που προβάλλουν την έννοια του New Greekness και μεταφράζονται σε προϊόντα που συνθέτουν μια αυθεντική και διαχρονική πλευρά της Ελλάδας που αξίζει να δούνε οι επισκέπτες μας. Εκεί υπάρχει για εμάς πραγματική καινοτομία και αυτό ακριβώς σηματοδοτούν το νέο μας όνομα και το νέο μας λογότυπο», επισημαίνει η Αγάπη Σμπώκου, Συν-διευθύνουσα Σύμβουλος των  PHĀEA Resorts.

 

  • «Οι ταχύτατες εξελίξεις στον τομέα της φιλοξενίας και η ηγετική θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, μας ώθησαν να αντιμετωπίσουμε ως πρόκληση για το μέλλον ό,τι έως σήμερα θεωρούσαμε ως δεδομένο – μια διαδικασία που αποτελεί για εμάς συνώνυμο της βιωσιμότητας και της προόδου», υπογραμμίζει η Κωστάντζα Σμπώκου – Κωνσταντακοπούλου, Συν-διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι πέρυσι είχε ανακοινωθεί η συμφωνία των οικογενειών Ιωάννη Σμπώκου και Βασιλάκη με την απόκτηση σημαντικού ποσοστού της εταιρείας Golf Residences, της οικογένειας Σμπώκου, από την εταιρεία Evergolf  Τουριστικές Επενδύσεις (συμφερόντων της οικογένειας Βασιλάκη, χωρίς ωστόσο ουδεμία εμπλοκή των Aegean και Autohellas). H Golf Residences είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία και operator των τουριστικών μονάδων Blue Palace a Luxury Collection Resort & Spa, Agapi Beach Resort, Cretan Malian Park, Village Heights, Koutouloufari Village Holiday Club, που λειτουργούν, όπως προαναφέρθηκε όλες στην Κρήτη. Ταυτόχρονα, κατέχει συμμετοχή 50% στο Sheraton Rhodes Resort στην Ρόδο, ενώ η  συνολική δυναμικότητα των μονάδων της είναι 3.020 κλίνες (συμπεριλαμβανομένου και του Sheraton Rhodes Resort).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here