Αγάπη και Κωνστάντζα Σμπώκου και Μαριέττα Μαθιουλάκη. Είναι οι γυναίκες που βρίσκονται στο τιμόνι των δύο ελληνικών ξενοδοχείων στην Κρήτη που βρέθηκαν (παγκοσμίως) στα κορυφαία της TUI, του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού ταξιδιωτικού οργανισμού που διακινεί κάθε χρόνο εκατομμύρια Ευρωπαίων τουριστών και περί τα 3 εκατ. στη χώρα μας.

Με τα βραβεία TUI Global Hotel Awards ο τουριστικός οργανισμός αναγνωρίζει τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των πελατών αναφορικά με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  • Τα 16 παγκόσμια βραβεία TUI Global Hotel Awards αποτελούν σπουδαία διάκριση και ενισχύουν τη διεθνή προβολή των ξενοδοχείων.

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία λοιπόν βρίσκονται μεταξύ των νικητών. Πρόκειται για τον ξενοδοχειακό όμιλο Phāea Resorts (Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Cretan Malia Park, μέλος των Design Hotels® και Agapi Βeach Resort) στον οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία TUI Care Foundation, καθώς και το ξενοδοχείο Εuphoria Resort στο Κολυμβάρι της Κρήτης στο οποίο απονέμεται το βραβείο TUI Global Hotel Awards στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic ως το καλύτερο ξενοδοχείο για τους Σκανδιναβούς πελάτες της TUI παγκοσμίως.

Τα δυο βραβεία απονεμήθηκαν σε εορταστικές εκδηλώσεις, τηρώντας τους απαραίτητους περιορισμούς λόγω της πανδημίας. To βραβείο Best Hotel TUI Nordic απονεμήθηκε στην κ. Μαριέττα Μαθιουλάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Euphoria Hotel, 5 αστέρων το οποίο βρίσκεται στην παραλία του Κολυμβαρίου Χανιών. Η εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της TUI στην Κρήτη.

Η βράβευση των Phāea Resorts πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Cretan Malia Park, με τις κυρίες Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου να κάνουν λόγο «για ψήφο εμπιστοσύνης στην στρατηγική των» που ενστερνίζονται την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και τις οικογενειακές αξίες για να δημιουργήσουν έννοιες που σέβονται τους ανθρώπους, τους επισκέπτες και τους συνεργάτες, και δίνουν έμφαση σε μια πιο αληθινή, πιο διαχρονική Ελλάδα που αξίζει να εορταστεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here