Κερδίζουν τουριστικά οι κοντινοί προορισμοί στην Αθήνα και φαίνεται ότι πλέον κερδίζουν και επενδυτές.

Ετσι, μετά τον όμιλο Kerzner και το πρώτο One & Only που είναι ήδη υπό κατασκευή, μετά τη  συνεργασία με τον όμιλο Καμπουρίδη, ενώ νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της εταιρίας Elixos Hotels θα ανοίξει τις πόρτες του να υποδεχτεί τους επισκέπτες τον Ιούνιο του 2020 στην Κέα.

Το κατάλυμα, από τον αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού ,διαθέτει 24 σουίτες, εκ των οποίων οι εννέα έχουν την δική τους πισίνα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο κόλπο του Βουρκαριού, στην είσοδο του παραθαλάσσιου οικισμού. Στην οικογένεια της Elixos Hotels ανήκει και το Porto Kea Suites που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού, την Κορησσία. Τα δύο ξενοδοχεία απέχουν 3 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Oσον αφορά την επένδυση για το πρώτο One & Only, το συνολικό κόστος επένδυσης υπολογίζεται να ανέλθει σε 150 εκατ. ευρώ και αποτελεί κοινοπραξία της Dolphin Capital Investors, της Dolphin Capital Partners της Heah & Co και της Kerzner International.

Το ξενοδοχείο και οι παραθεριστικές κατοικίες, τη διαχείριση των οποίων θα έχει το διεθνές brand “One & Only”, αναπτύσσονται σε παραθαλάσσια περιοχή 600 στρεμμάτων στη δυτική πλευρά του νησιού που σήμερα ανήκει σε θυγατρική της Dolphin Capital Investors. Περιλαμβάνει 75 Resort Villas και έναν περιορισμένο αριθμό One&Only Private Homes διαθέσιμα προς πώληση. Η Dolphin Capital Partners, εκτός από επενδυτής, διατηρεί τη συνολική διαχείριση του έργου και των πωλήσεων, ενώ το One&Only Kea Island θα αποτελεί το πρώτο One&Only στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Yπολογίζεται ότι μέσα στο 2021 μπορεί να λειτουργήσει το  ξενοδοχείο της One & Only στην Κέα που αποτελεί και το πρώτο Σύνθετο Τουριστικό Κατάλυμα στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here