Να δοθεί παράταση κατάθεσης προσφορών κατά 37 (!) ημέρες στον διαγωνισμό για το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Ψυττάλειας αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Ιωάννης Μπενίσης.
     Και μόνο το συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, που αποφασίσθηκε από το Δ.Σ της Επιχείρησης, λ.χ. γιατί 37 και όχι 36 ή 38 ημέρες δημιουργεί εύλογα ερωτήματα στον οποιονδήποτε καλόπιστο, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις ΚΑΙ στην ΕΥΔΑΠ.
      Το έτερο ερώτημα αφορά στην γενική και αόριστη αναφορά του CEO πως:
  • “...την τρέχουσα περίοδο και ενώ ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής προσφορών, τα ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (::) αντί να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατικά, επιχειρούν να προκαλέσουν ακόμη και αλλαγή της διοίκησης...”.
   Ο κάθε καλόπιστος θα διακρίνει, κατ΄ αρχήν, μία αγωνία– δικαιολογημένη θα την χαρακτηρίσω- για την θέση των μελών της διοίκησης, εν προκειμένω του κ. Μπενίση. Αλλά αυτό είναι κάτι που αφορά στον ίδιο και το μέλλον του ή όχι στην ΕΥΔΑΠ.
Αλλωστε ο ίδιος με επιστολή του προς τους εργαζόμενους (στις 19 Ιουνίου) είχε πει, πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος CEO της Επιχείρησης για να ακολουθήσει την αμέσως επομένη ανακοίνωση της εισηγμένης, πως δεν τίθεται κανένα θέμα παραίτησης του κ. Μπενίση.
Πάντως η νυν διοίκηση πρόλαβε, και στις 8 Απριλίου προχώρησε στη δημιουργία νέας Γενικής Διεύθυνσης διορίζοντας τους:
  • Ελένη Σπυροπούλου,
  • Αθηνά Σαίνη,
  • Σπυρίδωνα Κυριάκη και
  • Μάρθα Πλεξίδα.
  • Λίγες μέρες αργότερα (στις 20/4) η Αντιγόνη Συνοδινού ορίστηκε νέα Γενική Διευθύντρια Συντονισμού της ΕΥΔΑΠ.
      Και τέλος στο προκείμενο:
  • ποια είναι τα συμφέροντα, που δεν συμμετέχουν μεν στον διαγωνισμό, αλλά επιχειρούν να παρέμβουν στην διαδικασία προκαλώντας ακόμη και παραίτηση της διοίκησης;
Το ερώτημα είναι εύλογο: Οι συμμετέχοντες είναι γνωστοί,  τους εκτός διαδικασίας αγνοούμε…
      Συνεπώς θα ήταν καλό να μας έδινε κάποια ονόματα ο κ. Μπενίσης αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις .
      ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here