Νέο Διευθυντή Eπικοινωνίας αναζητά το DiEM25 κι έχει βγει στην διεθνή αγορά για να απευθύνει πρόσκληση στα social media.

To DiEM25 είναι ο ευρύτερος πανευρωπαϊκός φορέας που ίδρυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με έναν Σέρβο φιλόσοφο, με πρώτο στόχο την κάθοδο στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Από τις 27 χώρες όπου «δραστηριοποιείται» το DiEM25, στις 13 υπάρχει αντίστοιχος εθνικός κομματικός φορέας, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα με το ΜεΡΑ25.

Σύντομα μάλιστα θα υπάρξει αντίστοιχο κόμμα και στη Γερμανία.

Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται και η προκήρυξη για Διευθυντή Επικοινωνίας στο DiEM25.

Ιδού και η ανάρτηση στο twitter…

Το Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής (ΜέΡΑ25) αυτοπροσδιορίζεται ως Αριστερό πολιτικό κόμμα και ιδρύθηκε το 2018. Ιδρυτής και γραμματέας του κόμματος είναι ο διαβόητος Γιάνης (με ένα ν) Βαρουφάκης.

Το ΜέΡΑ25 εκπροσωπείται στη Βουλή με 8 βουλευτές και είναι μέλος του Κινήματος για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη  (DiEM25), της Ευρωπαϊκής Άνοιξης και της Προοδευτικής Διεθνούς.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας του MέΡΑ25 είναι ο κ. Σπύρος Δερβενιώτης.

Στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 ασκούσε ο κ. Μιχάλης Κριθαρίδης, με αναπληρώτρια την κα Δανάη Στράτου, σύζυγο του πρώην Υπουργού και ιδρυτή του κόμματος η οποία ωστόσο έχει πλέον παραιτηθεί του συγκεκριμένου αξιώματος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here