Εως τα 5,40 ευρώ, χθες, για τη μετοχή της Αεροπορίας Αιγαίου.
Με άνοδο +2,71% σε διάστημα ενός μηνός και +5,17% σε τριμήνου, η εισηγμένη δείχνει να κερδίζει το κύριο στοίχημα, που εξ΄ αρχής είχε η διοίκηση της για το 2021.
     Το να “μην χαθεί” και το φετινό καλοκαίρι, ήταν το ελάχιστο (αλλά απαιτούμενο) όπως το είχε αναλύσει ο Δημήτρης Γερογιάννης εστιάζοντας στην έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού Covid-19 των χωρών μελών της Ε.Ε (*).
     Αυτό κερδήθηκε, όπως και το επόμενο, που αφορά στην επίτευξη του στόχου 50% (σε σχέση με το 2019) και σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία δείχνει να επιτυγχάνεται.
     Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου για την AEGEAN, όπως και για τον ελληνικό τουρισμό, θα έχει κερδηθεί ένα πολύ σημαντικό στοίχημα.
     Δεδομένου, ότι το τρίτο τρίμηνο (Ιουλίου- Σεπτεμβρίου) είναι αυτό, που συμβάλλει στην κερδοφόρο διαμόρφωση λειτουργικών κερδών, η διοίκηση της εισηγμένης είναι κοντά στο να πετύχει τον στόχο της.
      Η αξιολόγηση από την ICAP– που διατήρησε την διαβάθμιση ΒΒ, του ομολογιακού των 200 εκατ. € – αναδεικνύει ακριβώς αυτόν τον διττό χαρακτήρα της προσπάθειας που καταβάλλει η διοίκηση Βασιλάκη/Γερογιάννη.
       Διατήρηση της διαβάθμισης και παρακολούθηση των προοπτικών (outlook) για τους επόμενους 4 μήνες.
   (*) στο πλαίσιο του online event του Politico, με τίτλο, “Saving Europe’s summer. mission impossible ? ” 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here