Στο διεθνές ταξιδιωτικό δίκτυο πολυτελείας της Virtuoso εντάσσεται το NEW Hotel στο Σύνταγμα, μέλος των Design Hotels και του ομίλου YES! Hotels, της οικογένειας Ιωάννου.

Το Virtuoso είναι ένα από τα κορυφαία δίκτυα στο κόσμο στα ταξίδια πολυτελείας, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 2.000 επιλεγμένους προμηθευτές διεθνώς.

  • «Η προσθήκη αυτή αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση για τους πελάτες του δικτύου καθώς το NEW Hotel είναι το πλέον σύγχρονο ξενοδοχείο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο, αναδεικνύει τη σύγχρονη πλευρά της πόλης και είναι το πρώτο που προτείνει το Virtuoso σε αυτήν την κατηγορία, ξεφεύγοντας από τη συμβατική έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας»

 

Οι luxury γενιές των Generation X, Millennials, ακόμα και οι  νεότεροι της Generation Z, που θα έρθουν ως επισκέπτες μέσω του Virtuoso, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μοντέρνα Αθήνα, ξεκινώντας την εμπειρία τους μέσα από το ίδιο το ξενοδοχείο.

Το NEW Hotel, που συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας, καθώς και όλα τα ξενοδοχεία της YES! Hotels απαντούν στην ανάγκη μιας νέα μορφής στο ταξίδι του σήμερα.

  • «Μιας φρέσκιας, ενθουσιώδους και σαγηνευτικής εμπειρίας φιλοξενίας που εμπνεύστηκε ο ιδρυτής τους κ. Δάκης Ιωάννου και εκφράστηκε μέσα από τη δημιουργία του Ομίλου Ξενοδοχείων YES!».

Το NEW Hotel προσφέρει ένα συνδυασμό σύγχρονων έργων από εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες, καθώς και εντυπωσιακές εγκαταστάσεις τέχνης και δημιουργίες που προέκυψαν από την ανακατασκευή επίπλων και εγκαταλελειμμένων υλικών που προϋπήρχαν στο αρχικό κτίριο. Επιπρόσθετα, στοιχεία συνυφασμένα με την λαϊκή παράδοση, αναδημιουργήθηκαν αριστοτεχνικά σε μοντέρνα concepts τα οποία κοσμούν τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες παίρνουν μια γεύση από τον παραδοσιακό χαρακτήρα της πόλης δοσμένο μέσα από μια πιο σύγχρονη ματιά.

Το NEW Hotel, γίνεται μέλος της συλλογής του Virtuoso που συμπεριλαμβάνει ξεχωριστά ξενοδοχεία, resorts, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά πρακτορεία και άλλες ομάδες προμηθευτών από όλο τον κόσμο. Το Virtuoso είναι από τα πλέον γνωστά δίκτυα ταξιδιωτικών πρακτορείων που ειδικεύεται σε πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες.

  • Ο οργανισμός, με 30 δισ. δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις ταξιδιών,  περιλαμβάνει περισσότερες από 1.100 τοποθεσίες ταξιδιωτικών γραφείων με περισσότερους από 22.000 ταξιδιωτικούς συμβούλους σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Καραϊβική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Μεταξύ των συνεργατών του βρίσκονται 2.000 από τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα στον κόσμο, γραμμές κρουαζιερόπλοιων, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικές εταιρείες και κορυφαίοι προορισμοί, με το δίκτυο να παρέχει στο υψηλών προδιαγραφών πελατολόγιό του αποκλειστικές ανέσεις, ξεχωριστές εμπειρίες και προνομιακή πρόσβαση.

Το design του ξενοδοχείου

Το design του New Hotel, στη Φιλελλήνων έχει επιμεληθεί το βραβευμένο δίδυμο σχεδιαστών από την Βραζιλία, Fernando και Humberto Campana σε συνεργασία με φοιτητές αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

Μαζί, δημιούργησαν μια ομάδα στη λογική εργαστηρίου μέσα στο ξενοδοχείο, παντρεύοντας το σχεδιαστικό ταλέντο με τα εγχώρια στοιχεία πολιτισμικής παράδοσης και κουλτούρας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επανερμηνεία αντικειμένων λαϊκής παράδοσης, άμεσα συνδεδεμένων με τη γειτονιά της Αθήνας, τα οποία αναδημιουργήθηκαν σε τρεις σύγχρονες, καλλιτεχνικές ιδέες, διακοσμώντας τα δωμάτια του ξενοδοχείου: Ιστορικές καρτ-ποστάλ της Αθήνας, χαρακτηριστικές γυάλινες κατασκευές για την προστασία από το «κακό μάτι» και φιγούρες από το θέατρο σκιών βασισμένες στον «Καραγκιόζη» απέδωσαν μια σύγχρονη έκφραση της λαογραφίας, δημιουργώντας σαγηνευτικούς χώρους φιλοξενίας.

Η ομάδα επικεντρώθηκε επίσης στην χρήση και ανακύκλωση των εγκαταλελειμμένων επίπλων, φωτιστικών και υλικών από το παλιό Olympic Palace που βρισκόταν σε αυτήν την τοποθεσία με στόχο την αναδημιουργία τους σε κάτι πιο μοντέρνο και τολμηρό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here