Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η Generation Y αναλαμβάνει τη συνδιοργάνωση του Balkan eCommerce Summit, ως ο επίσημος εκπρόσωπός του στην ελληνική και κυπριακή αγορά, προσκαλώντας επιχειρήσεις και ιδιώτες που είτε ως εκθέτες είτε ως επισκέπτες θα δώσουν το παρών στις 4 και 5 Απριλίου 2024 στη Σόφια της Βουλγαρίας, ανάμεσα σε 2.000+ συμμετέχοντες, 150+ συμμετέχοντες με περίπτερα και 20+ επιφανείς ομιλητές. 

Στο μεγαλύτερο event των Βαλκανίων για το e-commerce και την επιχειρηματικότητα, το οποίο συγκεντρώνει τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου από 14+ βαλκανικές χώρες (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Κόσοβο, Κροατία, Ουγγαρία, Τσεχία, Πολωνία, Τσεχία, Αλβανία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βόρεια Μακεδονία, Τουρκία, κ.ά.), οι διεθνείς συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν αναφορικά με σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες που θα δώσουν το έναυσμα για την επέκτασή τους σε βαλκανικές αγορές. Επιπρόσθετα, θα ενημερωθούν για όλες τις high technology λύσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το μέλλον των διεθνών αγορών, καθώς και εγχώριες και διεθνείς λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας και μάρκετινγκ για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Συμμετοχή στο εν λόγω συνέδριο καλείται να δηλώσει μέσω επικοινωνίας με την Generation Y κάθε επιχείρηση, επαγγελματίας ή ιδιώτης που είτε ως χορηγός είτε ως επισκέπτης  επιδιώκει να:

•Επεκτείνει την επιχείρησή του στα Βαλκάνια 

  • Αναζητήσει νέους αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους θα ενισχύσει την αξία του brand του
  • Μάθει πώς θα εισέλθει σε νέες αγορές της ΕΕ
  • Δημιουργήσει νέες επαφές με εταιρείες-ηγέτες
  • Μάθει τα πάντα για τις επιχειρηματικές τάσεις των Βαλκανίων
  • Αποκτήσει πολύτιμες επιχειρηματικές γνώσεις
  • Εμβαθύνει αναφορικά με τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ όσον αφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Αναστάσιος Σπανίδης, Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA και Ιδρυτής της Generation Y, καθώς και η Χρύσα Φακή, Head of Business Development της Generation Y, θα δώσουν το παρών στη διοργάνωση ως ομιλητές, αναλύοντας τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις στον κλάδο του e-commerce, ενώ παράλληλα θα προτείνουν πώς οι ίδιες θα καταφέρουν να τις μετατρέψουν σε ευκαιρίες.

«Η Generation Y με βαθιά δέσμευση στην προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας στο χώρο του ebusiness, αναλαμβάνει για 2η συνεχόμενη χρονιά τη συνδιοργάνωση και αποκλειστική εκπροσώπηση του Balkan eCommerce Summit, σε Ελλάδα και Κύπρο, του μεγαλύτερου διεθνούς event για το e-commerce και το digital marketing  στα Βαλκάνια.  

Στον απόηχο της επιτυχίας της περσινής διοργάνωσης, πιστοί στο ραντεβού μας, προσκαλούμε τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο Balkan eCommerce Summit προκειμένου να εμπνευστούν από καταξιωμένους e-commerce leaders, keynotes oμιλητές, να έρθουν σε επαφή με πολύτιμα εμπορικά insights και να ανακαλύψουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους στις βαλκανικές αγορές.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα επικεντρωθούμε σε συναντήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων που θα προάγουν τη δημιουργία συνεργασιών και συνεργιών, παράλληλα με την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας και του digital marketing για το ηλεκτρονικό επιχειρείν».

Εύη Μπουκώρου – Γεωργούδα, CEO Generation Y

«Αισθάνομαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για τη συνεργασία μου με την Generation Y. Στόχος του Balkan eCommerce Summit είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για ταχεία ανάπτυξη που θα ενισχύσει τις συνεργασίες μεταξύ των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου στην περιοχή των Βαλκανίων, παρέχοντας ένα νέο σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξή τους. Δραστηριοποιούμενη στην «καρδιά» των Βαλκανίων, η Generation Y, αποτελεί τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη που θα παράσχει σε ελληνικές επιχειρήσεις κάθε βεληνεκούς την ευκαιρία να ενισχύσουν το εκτόπισμά τους στην αγορά. Το  Balkan eCommerce Summit αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να συνδεθούν και να ανταλλάξουν εμπειρίες με εκπροσώπους από όλες τις βαλκανικές χώρες, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν σε κάθε χώρα ξεχωριστά».

Nikola Ilchev, eCommerce Academy and Balkan eCommerce Summit Founder

Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε ως Χορηγός, Επιχείρηση ή Ιδιώτης; Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε τη θέση σας τώρα: https://www.generation-y.gr/partnership/balkan-ecommerce-summit/ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ