Τον σχεδιασμό και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος των Jumbo για τέσσερις χώρες των Βαλκανίων έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία η Generation Y.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα live ηλεκτρονικά καταστήματα Jumbo Αλβανίας, Βοσνίας, Μαυροβουνίου και Κοσόβου. 

Την ανάληψη των συγκεκριμένων έργων από την Generation Y αποφάσισε η Balfin Group, ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους της Ευρώπης, με δραστηριότητα σε 11 χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, στην οποία ανήκουν τα Jumbo των ανωτέρω βαλκανικών χωρών.

Διαθέτοντας απόλυτα καθαρό web design, πολλαπλά εργαλεία πλήρους εμπορικότητας, καθώς και απαιτητικές διασυνδέσεις (όπως με το Qivos loyalty system στην Αλβανία), ο e-commerce manager και των τεσσάρων ηλεκτρονικών καταστημάτων, Έτνικ Κράνσικι, δήλωσε για τα έργα και τη συνεργασία του με την Generation Y: 

«Το μεγαλύτερο επίτευγμα μέχρι στιγμής! Εκτιμώ βαθιά τη δουλειά και την αφοσίωση που επιδείξατε, προκειμένου να ενθυλακώσουμε το απαιτητικό αυτό έργο, με τόσο όμορφο και αποτελεσματικό τρόπο. Μέχρι στιγμής το ταξίδι και η εμπειρία μας ήταν εξαιρετικά και σίγουρα αποτελούν μόνο την αρχή της συνεργασίας μας».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ