Σε πλήρη στρατηγική ανάπτυξη της υλοποίησης του σχεδιασμού της με έμφαση στο ένδυμα μπαίνει ο όμιλος FF Group, προχωρώντας στο άνοιγμα πέντε νέων καταστημάτων τις επόμενες 35 ημέρες.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουνίου ξεκίνησαν την λειτουργία τους τα νέα καταστήματα Collective Underwear στη Γλυφάδα Αττικής και τη Θεσσαλονίκη, ενώ μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του και το ομώνυμο κατάστημα στο Χαλάνδρι. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ξεκίνησε επίσης το νέο κατάστημα Collective στη Λάρισα και την εβδομάδα 22/6 ανοίγει νέο κατάστημα Folli Follie στην Κηφισιά.

Από τις 25 Μαΐου (μετά την άρση των μέτρων κατά του Covid-19) έχει επανέλθει σε πλήρη λειτουργία το σύνολο των καταστημάτων του Ομίλου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου FF Group κ. Γεώργιο Σάμιο, «το σχέδιο για την λειτουργία νέων brands και καταστημάτων του Ομίλου εξελίσσεται ομαλά και σύμφωνα με το πλάνο. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται μια σειρά ενεργειών, που θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια στη συνέχιση λειτουργίας του Ομίλου, στην προστασία και στην πορεία εξυγίανσης. Είμαστε αισιόδοξοι, είμαστε συσπειρωμένοι και σε αγαστή συνεργασία με τους εργαζόμενους, αλλά και με τους πιστωτές και ομολογιούχους μας, θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας».

……………………

Διαβάστε επίσης:

Folli Follie: H QCM, το σκάνδαλο, ο νέος CEO και το αίτημα ένταξης στον πτωχευτικό κώδικα

Folli Follie: Aκόμη ένας πρόεδρος που δεν άντεξε

Θα βγει «λευκός καπνός» για τη διάσωση της Folli Follie;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here