Δεν άντεξε ούτε ο τελευταίος διορισμένος Πρόεδρος της Folli Follie. ψάχνει και πάλι η Folli Follie. Ελάχιστες μέρες πριν συμπληρωθούν 2 χρόνια από το ξέσπασμα του σκανδάλου, ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης που διορίστηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, πριν από λίγους μήνες, αποφάσισε να παραιτηθεί επικαλούμενος, προσωπικούς λόγους.

Ο κ. Ιωαννίδης είχε τεθεί πρόεδρος τη νέα διοίκησης της εταιρείας που τοποθετήθηκε, με δικαστική συνδρομή, έπειτα από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Από την διοίκηση έχουν ήδη παραιτηθεί οι κ.κ. Μαδιανός, Παρλαβάντζας, Φράγκος και Βαλαχής

Ο επόμενος Πρόεδρος πρέπει να οδηγήσει την Folli Follie στις διαδικασίες του άρθρου 106.

Το πρόβλημα πρέπει να βρίσκεται στο γεγονός ότι όλα τα διορισμένα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie νιώθουν ότι δεν έχουν την απαραίτητη νομική κάλυψη για να αναλάβουν τις δύσκολες πρωτοβουλίες που απαιτούνται…

O κ. Ιωαννίδης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την προεδρία αλλά θέλει να παραμείνει μέλος του ΔΣ της Folli Follie.

  • θέση του Προέδρου αναλαμβάνει ο κ. Σάμιος, στέλεχος της FFG επί σειρά ετών, ο οποίος κατείχε όλο αυτό το διάστημα και τη θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου και θα κληθεί να αποκόψει τον “ομφάλιο λώρο” με την οικογένεια Κουτσολιούτσου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, για τη θέση του Προέδρου είχαν ακουστεί επίσης τα ονόματα των κ. κ. Αλεξάκη και Δοντά, ωστόσο ο κ. Σάμιος τελικά κατέλαβε τη θέση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here