Γράφει η «ξενοδόχος»

Tρείς κατηγορίες επενδυτικών ‘’προϊόντων’’ προτείνει για το οικιστικό κομμάτι η Costa Navarino, η οποία ανακοίνωσε χθές ότι λανσάρει τη νέα γειτονιά Rolling Greens, εντός του συγκροτήματος που θα απευθύνεται επίσης σε υψηλά βαλάντια, ωστόσο θα αποτελεί την ενδιάμεση επιλογή για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Οι τιμές στη νέα γειτονιά των 42 βιλλών θα είναι 1,2 εκατ. ευρώ για τα ακίνητα των 3 υπνοδωματίων επιφάνειας 235 τ.μ. και 1,7 εκατ. ευρώ για τα μεγαλύτερα ακίνητα των 4 υπνοδωματίων 295 τ.μ..

  • Σημειωτέον ότι ήδη έχουν ξεκινήσει κι έχουν προχωρήσει οι πρώτες πωλήσεις, δεδομένου ότι υπήρχε μία πρώτη ‘’μαγιά’’ από ενδιαφερομένους που αναζητούσαν την κατάλληλη κατοικία στο συγκρότημα.

Σχεδόν στο ήμισυ έχουν φτάσει οι πωλήσεις για το πιο οικονομικό προϊόν, τα 90 διαμερίσματα που συνδέονται με το ξενοδοχείο Westin Resort, για τα οποία η τιμή πώλησης είναι στις 500.000 ευρώ.

Το πιο ‘’ακριβό’’ επενδυτικό προϊόν αφορά τις πολυτελείς κατοικίες που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές που θα ζητήσει ο πελάτης.

  • Πρόκειται για 50 οικόπεδα από 1,5 έως 3 στρέμματα, τα οποία χτίζουν από 350 τ.μ. έως 1.100 τ.μ., με τιμές που ξεκινούν από τα 2,8 εκατ. ευρώ και ανεβαίνουν ανάλογα με το τί θα ζητήσει ο αγοραστής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει πωληθεί ποσοστό περί επίσης κοντά στο 50%.
  • Ενδιαφέρον έχει και το στοιχείο ότι κάποιοι από τους αγοραστές ζητούν να συνενώσουν τα οικόπεδα γιατί μπορεί να θέλουν μεγαλύτερα σπίτια.

Η νέα γειτονιά Rolling Greens αναπτύσσεται εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes. Ολες οι Βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να διατεθούν προς ενοικίαση με ειδικούς όρους, σύμφωνα με τη νομοθεσία που διέπει τα Σύνθετα Τουριστικά Καταλύματα.

Θα παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους έτοιμες προς χρήση, ενώ η ΤΕΜΕΣ, φορέας διαχείρισης και ανάπτυξης της Costa Navarino, θα τους παρέχει πλήρεις υπηρεσίες για τη συντήρηση και διατήρησή τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here