Και όμως!
Η οικογένεια, που με τα…μαγειρέματα της κόντεψε να…ρίξει στα βράχια το Ελληνικό Χρηματιστήριο, ετοιμάζει μεθοδικά την επιστροφή της.
Οι Κουτσολιούτσοι παραμένουν ενεργοί, μάλιστα ο Τζώρτζης συχνά-πυκνά βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του FF Group, στον Αγιο Στέφανο.
   Η οικογένεια πρόκειται να επανακτήσει σημαντικό μέρος των περιουσιακών στοιχείων, που είτε μπλοκαρίστηκαν είτε κατασχέθηκαν από το Δημόσιο.
  • Η σχετική διάταξη, δίνει τη δυνατότητα να ξανά πάρουν πίσω assets και κεφάλαια, που θα τους δώσουν την απαραίτητη ρευστότητα για να στήσουν μία άλλη εταιρεία.
  • Προφανώς με άλλη επωνυμία, καθαρά ΑΦΜ, ΑΡΜΑΕ και προ πάντων καθαρούς ισολογισμούς.
Το σχεδιαστικό κομμάτι θα το αναλάβει η Καίτη Κουτσολιούτσου, σύζυγος του συν-ιδρυτή του FF Group, Δημήτρη ενώ ενεργότατο ρόλο θα έχει και ο υιός Τζώρτζης.
  • Όσον αφορά στην υφιστάμενη Folli Follie Group η λειτουργία της θα μπορούσε να συνεχιστεί, σε πολύ-πολύ μικρότερης εμβέλειας αγορά, κυρίως ή και ενδεχομένως μόνο στην ελληνική, με το μισό προσωπικό δηλαδή με 300-350 άτομα.
Για όλα τα άλλα, τα ομόλογα, τον φάκελο με όλα τα στοιχεία του σκανδάλου, “δεμένα” παραμένουν, ακόμη και σήμερα- ολόκληρους 17 μήνες μετά το…σκάσιμο της υπόθεσης η πρόοδος είναι ελάχιστη.
Όσον δε αφορά τον φάκελο, που είχε φύγει από την Κολοκοτρώνη, επί ημερών του Χαράλαμπου Γκότση, νομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση, εκτιμά πως κάπου θα έχει…παραπέσει ή σε κάποιο συρτάρι του Εισαγγελέα θα έχει…ξεχαστεί. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here