Σήμερα Δευτέρα κληρώνει για την Intralot το “τουρκικό στοίχημα“. Ολο το προηγούμενο διάστημα σας ανέδειξα την προοπτική της σημερινής κρίσιμης ημέρας, με τη μετοχή να “τρέχει” ένα θεαματικό διψήφιο ποσοστό ανοδικής αντίδρασης επιβεβαιώνοντας απόλυτα την έγκαιρη επισήμανση και την επιμονή του banks.com.gr.
Θυμίζω, πως στην προηγούμενη φάση του διαγωνισμού κατατέθηκε μόνο μία προσφορά, της Inteltek (σχήμα στο οποίο συμμετέχει η Turkcell με 55% και η Intralot με 45%) με την τουρκική κυβέρνηση να προβλέπει συνολικά έσοδα 2,7 δισ. κατά τον πρώτο χρόνο του αθλητικού στοιχήματος. Ο υποψήφιος, που θα επικρατήσει θα είναι εκείνος που θα προσφέρει μεγαλύτερο μερίδιο από τα έσοδα στο τουρκικό δημόσιο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να λειτουργούν ήδη δίκτυο με τουλάχιστον 500 πρακτορεία στοιχηματισμού ώστε να συμμετάσχουν στην διαδικασία, με τον νικητή να προβλέπεται πως θα αναπτύξει δίκτυο 6.000 σημείων πώλησης στην Τουρκία.
     Big Deal, που εάν το “κλειδώσει” η Inteltek θα δώσει άλλον…αέρα και στην Intralot. Κατ΄ επέκταση θα είναι μία σημαντική νίκη για τον όμιλο Ιντρακόμ/Κόκκαλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here