Ο Αστήρ Βουλιαγμένης και τα πλήρως ανακαινισμένα συγκροτήματα “Αρίων” και “Ναυσικά” ανοίγουν- τελικά- τις πύλες τους στις 29 Μαρτίου. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζεται στην τελευταία ενημέρωση γιατί σας θυμίζω πως το συγκρότημα (Four Seasons) αρχικά προορίζονταν να λειτουργήσει μέσα στο 2018.

Έγιναν πολλά όμως, η τουρκική πλευρά (Dogus/Ferit Sahenk) είχε αρκετά προβλήματα στην διάρκεια της οικονομικής κρίσης στην γείτονα, οι άραβες φέρεται, κάποια στιγμή, να εξέτασαν και εναλλακτικές, εν τέλει ο Αστήρ Βουλιαγμένης/Four Seasons (το πρώτο 5 star superior στην Ελλάδα ) φαίνεται να πηγαίνει για grand opening την τελευταία Παρασκευή του Μαρτίου.
Εάν υποθέσουμε, πως όλα πηγαίνουν καλά, το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τη μαρίνα του Αστέρα , όπου η κατάσταση έχει περιπλακεί όσο δεν παίρνει. Εκτός μαρίνας Αλίμου οι δύο Τούρκοι επενδυτές, σας είχα αποκαλύψει στις 17 Ιανουαρίου (Dogus και Koc) και το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην Βουλιαγμένη καθώς δεν αποκλείεται νέος γύρος καθυστερήσεων.
Οι επενδυτές είναι αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Θυμίζω, πως πρέπει:

α) να εκδοθεί προεδρικό διάταγμα,

β ) να ακολουθήσει η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων,

γ) το master plan και άλλες υπουργικές αποφάσεις, που θα αφορούν στην αναβάθμιση του χώρου των 4.800 τ.μ και των θέσεων ελλιμενισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here