Το νέο Λογισμικό BSClose – Κλεισίματος Ισολογισμών δημιούργησε και κυκλοφορεί στην αγορά η Specisoft, ως μια αναγκαία λύση για τους Λογιστές και τα Λογιστήρια των επιχειρήσεων.

Από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, στα μέσα Μαρτίου, και μέχρι σήμερα, σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία αφού βρίσκει ανταπόκριση και μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων λογιστών και λογιστηρίων. Οι μέχρι τώρα σημαντικές πωλήσεις του νέου Λογισμιού BSClose της Specisoft καταδεικνύουν ότι ήρθε για να καλύψει σημαντικό τμήμα της αγοράς.

O CEO της Specisoft Θεοκλής Βασιλειάδης

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το λογισμικό BSClose – Κλεισίματος Ισολογισμών από τη Specisoft είναι πλήρως αυτοματοποιημένο ως προς την λειτουργία του και ολοκληρωμένο ως προς την παραγωγή των αναφορών του.

Mε την απλή και αυτόματη εισαγωγή του Ισοζυγίου, από EXCEL, παραγόμενο από όλα τα λογισμικά Λογιστικής της αγοράς, όλων των κατασκευαστών, παρέχει άμεσα όλα τα αποτελέσματα, δηλαδή τον Ισολογισμό (ΕΛΠ Μεγάλες & Μικρές, ΕΛΠ πολύ Μικρές), τα Αποτελέσματα Χρήσεως (ΕΛΠ κατά Λειτουργία και κατ’ Είδος), την Κατάσταση Μεταβολών Καθαρής Θέσης, τις Ταμειακές Ροές, το Προσάρτημα όλων των οντοτήτων καθώς και την Έκθεση ΔΣ με όλα τα αναγκαία στοιχεία υπολογισμών – δείκτες, κρίσιμα σημεία, οικονομική έκθεση, κ.α..

Η Specisoft εξελίσσει συνεχώς τα λογισμικά της παρέχοντας αυτοματοποιημένες λύσεις για τις απαιτητικές ανάγκες εταιριών, λογιστηρίων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, Δήμων κλπ.

H Specisoft

Η Specisoft Α.Ε. είναι εταιρία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987 με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη λογισμικού σε θέματα που περιέχουν γνώση, υψηλή εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασίας στοιχείων.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η κατάκτηση σημαντικής θέσης στην διεθνή αγορά του εξειδικευμένου λογισμικού.

Η Specisoft έχει αναπτύξει σταθερές και στιβαρές συνεργασίες με μια ευρεία γκάμα πελατών, έχοντας σήμερα στο portfolio της πάνω από 2.000 πελάτες, όπως Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιους Οργανισμούς, Δήμους, Εταιρίες  εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) καθώς και Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κολέγια, Οργανισμούς Σεμιναρίων κλπ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here