Γράφει η «ξενοδόχος»

Εκτός από την αναβίωση του King’s Palace στην οδό Κριεζώτου, που θα ανοίξει ως πεντάστερη μονάδα από την άνοιξη του 2020, ο όμιλος της ΛΑΜΨΑ έρχεται να προσθέσει περί τα 15 δωμάτια και στο «σύμπλεγμα» των δύο υπερπολυτελών μονάδων του Συντάγματος, τη Μεγάλη Βρεταννία και το King George.

Η εταιρεία έλαβε τις απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να  αυξήσει τη δυναμικότητα του King George και να προχωρήσει, παράλληλα, στη λειτουργική συνένωση της εμβληματικής «Μεγάλη Βρετανίας» με το διατηρητέο κτίριο Αθηνογένη.

Πρόκειται για ένα πλάνο που υφίσταται ήδη από το 2017:

  • Τότε η  ΛΑΜΨΑ είχε προχωρήσει  σε αγορές γραφείων πρώτου, δευτέρου και τρίτου ορόφου επί της οδού Βουκουρεστίου 4, συνολικού ύψους 682 χιλ. ευρώ.,  προκειμένου να εντάξει το σύνολο του κτιρίου «Αθηνογένης» στο συγκρότημα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία (υπενθυμίζεται ότι οι όροφοι 4ος – 7ος ήδη ανήκουν στην Μεγάλη Βρεταννία) προσθέτοντας, εκτός από γραφεία και κοντά στα 15 δωμάτια.

Πάντως, οι δύο μονάδες της πλατείας Συντάγματος, παρά την κόπωση που παρατηρείται στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας με πτώση των πληροτήτων και των τιμών λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού, φαίνεται ότι σημειώνουν και φέτος ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ μεγαλύτερες οικονομίες κλίμακας φαίνεται ότι θα επιτευχθούν από τα νέα πλάνα, ιδιαίτερα δε και από τον Απρίλιο του 2020. Τότε είναι προγραμματισμένο να ανοίξει το νέο 5άστερο King’s Palace στο Σύνταγμα, ύστερα από μία επένδυση η οποία μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 22 εκατ. ευρώ.

Για το νέο ξενοδοχείο του Συντάγματος που θα έρθει να συμπληρώσει το «δίδυμο» των Μεγάλη Βρετανία και King George, ο όμιλος ΛΑΜΨΑ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον διεθνή ξενοδοχειακό όμιλο της Accor προκειμένου η νέα μονάδα να λειτουργήσει κάτω από το brand ΜGallery.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here