Γράφει η «ξενοδόχος»

 

Θα είναι η μεγαλύτερη επένδυση που θα έχει κάνει ποτέ η εταιρεία στα τουριστικά ακίνητα.

Τάδε έφη την περασμένη Παρασκευή από το βήμα της γενικής συνέλευσης της νεοεισηγμένης Μπλέ Κέδρος ΑΕΕΑΠ ο εκ των βασικών μετόχων και εφεξής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας κ. Μάικ Ευμορφίδης για το νέο ακίνητο που απέκτησε η εταιρεία μέσα στον Ιούλιο στην περιοχή Αραχωβίτικα της Αχαϊας.

 

  •  «Πρόκειται για ένα ακίνητο 23 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, στον Κορινθιακό, όπου σκοπεύουμε να προχωρήσουμε σε μία νέα ανάπτυξη με 5 αστέρων ξενοδοχείο και κατοικίες προς διάθεση.
  • Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε η δόμηση θα είναι άνω των 10.000 τ.μ., ενώ και στην περίπτωση αυτή η τιμή για την απόκτηση του ακινήτου ήταν πολύ ελκυστική.
  • Το στρέμμα στην περιοχή κοστίζει αυτή την στιγμή 400.000- 450.000 το στρέμμα εμείς αγοράσαμε 23 στρέμματα προς 1,8 εκατ. ευρώ, επομένως θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή τοποθέτηση που θα φανεί την επόμενη διετία- τριετία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ευμορφίδης.

 

Πέραν της συγκεκριμένης επένδυσης που έχει ακόμη αρκετό δρόμο, εντός του τρέχοντος έτους ευελπιστεί η διοίκηση να ξεκινήσει τις δύο άλλες τουριστικές επενδύσεις για το νέο ξενοδοχείο στην περιοχή του Μακρυγιάννη, ύψους 10 εκατ. ευρώ καθώς επίση και τη μικτή τουριστική επένδυση στη Μονεμβασιά.

Για το νέο ξενοδοχείο στην οδό Φαλήρου 22 (σ.σ. ήδη λειτουργεί επίσης στη Φαλήρου το έτερο 5άστερο του ομίλου με άκρως ικανοποιητικές πληρότητες φέτος το καλοκαίρι) η Μπλέ Κέδρος έχει ήδη λάβει τις σχετικές εγκρίσεις από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που θα ενσωματώσει στο επιχειρηματικό της πλάνο.

Eπίσης εντός του έτους θέλει να ξεκινήσει η εταιρεία που συνδέεται με την οικογένεια Ευμορφίδη της COCO MAT, την επένδυση για το νέο project εκτός Αθηνών στη Μονεμβασιά, που περιλαμβάνει μια μικτή επένδυση με 59 κατοικίες και ξενοδοχείο 33 σουιτών.