Μία σειρά από σημαντικές ενέργειες προωθεί η Aegean Airlines, με στόχο να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις συνέπειες της κρίσης που επέφερε η πανδημία.

Η αεροπορική του Ευτύχη Βασιλάκη προ ημερών παρουσίασε το νέο “θηρίο” της, το πρώτο Α321 neo, και το έκτο από τα neo αεροσκάφη του στόλου της, το οποίο έφτασε στην Αθήνα στις αρχές Οκτωβρίου και βρίσκεται στη βάση της αεροπορικής, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Πέραν της νέας εντυπωσιακής άφιξης, η AEGEAN εισήγαγε τρεις νέες πρωτοβουλίες στην πολιτική της που αφορούν

  • ευέλικτα ταξίδια, χωρίς εξτρά χρεώσεις για τους πελάτες της. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε ναύλο, έχοντας δυνατότητα για απεριόριστες αλλαγές χωρίς έξτρα fees.
  • Kάθε μίλι, είναι πολλά παραπάνω. Σχεδιάζοντας τα επόμενα ταξίδια μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021 κάθε μέλος Miles+Bonus μπορεί να αποκτήσει διπλά μίλια εξαργύρωσης και διπλά μίλια αναβάθμισης, μέσα από μία διαδικασία απλή όσο ένα κλικ.

-Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της AEGEAN στο www.aegeanair.com

-Πραγματοποιήσετε την κράτηση έως 14.10.2020 καταχωρώντας τον Miles+Bonus αριθμό λογαριασμού σας κατά την διαδικασία

-Επιλέξτε τον επόμενο προορισμό σας

  • Διατήρηση και αναβάθμιση της βαθμίδας με 25% λιγότερα μίλια. Επιπλέον, η AEGEAN έως και τις 29.09.2021, μειώνει κατά 25% τον απαιτούμενο αριθμό μιλίων για τη διατήρηση και την αναβάθμιση της βαθμίδας όλων των μελών του Miles+Bonus και προσφέρει έκπτωση 25% για αγορά έως και 2.000 παραπάνω μιλίων αναβάθμισης, διευκολύνοντας τη διαχείριση της κάθε βαθμίδας και ενισχύοντας τα προνόμια του προγράμματος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here