Ένα νέο, αναβαθμισμένο από… όλες τις απόψεις αεροσκάφος παρέλαβε η Aegean Airlines την περασμένη εβδομάδα, το οποίο της προσδίδει επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πρόκειται για το πρώτο Α321neo αεροσκάφος, τη μεγαλύτερη έκδοση της οικογένειας Α320neo, που προσγειώθηκε στη βάση της εταιρείας, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο αεροσκάφος να ξεχωρίζει είναι:

  • Aυξημένη χωρητικότητα
  • μειωμένη κατανάλωση καυσίμων και
  • μεγαλύτερη εμβέλεια κατά μία επιπλέον ώρα πτήσης.

H Aegean θα παραλάβει αλλά 3 του ιδίου τύπου A321neo ως την άνοιξη του 2021, φτάνοντας τα 9 A320/A321neo από τη συνολική παραγγελία των 46 αεροσκαφών.

«Απέναντι στην καταστροφική επίδραση της πανδημίας στον κλάδο και στην εταιρεία χρειαζόμαστε να προχωρήσουμε σε άμεσες, επίπονες προσαρμογές και να διασφαλίσουμε αυξημένες αντοχές για τους επόμενους δύσκολους 12-18 μήνες», αναφέρει ο Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean, και προσθέτει: «Ταυτόχρονα όμως, χρειαζόμαστε να υποστηρίξουμε το όραμά μας για διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών μας προς τους επιβάτες μας, για συνεχή ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας, αλλά και για ουσιαστική συμβολή της εταιρείας μας στην οικονομία της χώρας. Σε αυτό το όραμα, τα Α321neo, θα είναι το πιο σημαντικό νέο εργαλείο. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και υποδεχόμαστε το πρώτο, αλλά και τα επόμενα τρία σε τόσο δύσκολες συνθήκες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here