Υψηλότερα των εκτιμήσεων της Wall Street διαμορφώθηκαν τα κέρδη α΄ τριμήνου της BlackRock Inc, της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης assets παγκοσμίως, κυρίως λόγω της υψηλότερης μεταβλητότητας στις αγορές παγκοσμίως.

Τα έσοδα από συμβουλευτικές υπηρεσίες και δανεισμό τίτλων, αυξήθηκαν 17% στα 2,95 δισ. δολάρια, έναντι των 2,52 δισ. δολαρίων πριν από ένα χρόνο.

Οι αγορές βρίσκονται υπό πίεση από τον Φεβρουάριο, και οι επενδυτές έχουν μετακινηθεί μεταξύ διαφόρων κατηγοριών ενεργητικού, ενισχύοντας την μεταβλητότητα εν τω μέσω φόβων για την υπερθέρμανση της οικονομίας και έναν πιθανό εμπορικό πόλεμο.

Τα καθαρά κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν στα 1,09 δισ. δολάρια ή 6,68 δολάρια ανά μετοχή στο τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, από τα 859 εκατ. δολάρια ή 5,21 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.

Εάν αφαιρεθούν τα έκτακτα, η BlackRock εμφάνισε κέρδη 6,70 δολαρίων ανά μετοχή. Οι αναλυτές ανέμεναν 6,39 δολάρια ανά μετοχή.

Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν 15,88% στα 3,58 δισ. δολάρια. Η εταιρεία ολοκλήρωσε το τρίμηνο με 6,32 τρισ. δολαρίων σε assets υπό διαχείριση, αυξημένα από τα 6,29 τρισ. δολάρια στο τέλος του δ΄ τριμήνου.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here