Ας ασχοληθούμε λοιπόν με το “μήνυμα Κόκκαλη”, τις περίπλοκες μετοχικές του συμμετοχές αλλά και τα σενάρια της επόμενης μέρας.
  •   “Aλλο η Intracom, άλλο η Intralot“.
To μήνυμα Κόκκαλη, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για δεύτερες ερμηνείες ή μη μόνον για υποθέσεις και “ασκήσεις επί χάρτου” για το τι μέλλει γενέσθαι με την Intralot.
Μέσω του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου- Δημήτρη Κλώνη- της πρώτης, στη γενική συνέλευση των μετόχων της Παρασκευής με τον πρόεδρο να διευκρινίζει, πως
  • “…οποιοσδήποτε συσχετισμός του ομίλου Intracom και του ομίλου Intralot είναι αβάσιμος και αυθαίρετος”
Μήνυμα, που υποστηρίχθηκε από ανακοίνωση για πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών (έως του 10% του μετοχικού κεφαλαίου) και αποτιμήθηκε με ένα γενναίο +9,26% της μετοχής και άνοδο της τιμής στα 0,59 ευρώ.
    Για την προσοχή του επιχειρηματία, ευρύτερα του ομίλου προς την IntraKat, έχουμε αναφερθεί πλειστάκις όπως και την βαρύνουσα σημασία που αποδίδεται στον Κεκροπα.
Να δούμε αναλυτικά τις συμμετοχές του Σωκράτη Κόκκαλη:
  • Ιntracom με 24,173% (με 8,731% ο Κωνσταντίνος Δημητριάδης),
  • η Intracom έχει το 59,556% του μετοχικού κεφαλαίου της IntraKat (με 20% ο Δημήτρης Κούτρας),
  • Intralot το 20,007% (άλλες θέσεις από Intesa SanPaolo, Mittleman Bros κ.α)
ενώ η Intracom ελέγχει το 34,31% του Κέκροπα (με 37,22% η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και με 6,688% η Alpha Bank).
Και έτσι φτάνουμε στην μετοχή ΚΕΚΡΟΨ για την οποία έχουμε και στο παρελθόν αναφερθεί (όπως και για IntraKat) με το εύλογο ερώτημα να αφορά, ξεκάθαρα, πλέον την Intralot.
      Με τη μορφή ερωτήσεων το quiz, και “τροφή” για σενάρια:
  • Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει φτάσει – πολύ κοντά- σ’ ένα deal για την Intralot, που θα μπορούσε να αλλάξει, άρδην, τα δεδομένα και να αποτελέσει διέξοδο για την εταιρεία;
  • Ο επιχειρηματίας επιδιώκει να διαχωρίσει την Intracom (κατ’ επέκταση και την IntraKat) από την Intralot διαβλέποντας ακόμη πιο δυσχερή συνέχεια για την τελευταία,
  •  Η Intralot διαθέτει έναν – ίσως τον τελευταίο και ισχυρό- άσσο, που αφορά μία πολυπόθητη συνεργασία και είσοδο σε έναν χώρο gaming που μπορεί να δώσει γενναία “ανάσα” και την προοπτική της άρσης του καθεστώτος επιτήρησης σε εύθετο χρόνο.
     Σε κάθε περίπτωση, το “B”  θα σας κρατά ενήμερους και μέσα στα μελτέμια του Αυγούστου…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here