“Πονήρεψε” πολλούς το χθεσινό +6,93% στα 0,409 ευρώ. Κυρίως για την κατακόρυφα αυξημένη συναλλακτική δραστηριότητα (συναλλαγές 1.197.506 μτχ, τζίρος 473.614 ευρώ) αλλά και την παρουσία συγκεκριμένων διαχειριστών και traders, με άριστη γνώση του τραπεζικού παρασκηνίου.
   Αυτό, που γνωρίζει η αγορά είναι η διεύρυνση του δικτύου ΑΤΜ, η συνεργασία με την Euronet Ελλάδος.
   Αυτό, που θα πρέπει να γνωρίζει η αγορά είναι πως σε μία περίοδο, που νέοι παίκτες μπαίνουν στoν χώρο (Βαρδινογιάννης με Optima Bank), άλλοι το εξετάζουν (Kαρώνης με Viva\ Wallet) και σε άλλους προτείνεται η συμμετοχή σε συνεταιριστική της περιφέρειας, η Attica Bank θα έχει λόγο και ρόλο.
  •     Δεν είναι τυχαίο, πως στην διάρκεια της επίσκεψης του Αντρέα Ενρια, στην Αθήνα, είχε γίνει μία άτυπη επαφή, ενημέρωση από ανθρώπους της τράπεζας και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο Κώστα Μητρόπουλο, παρότι μη συστημική και μη άμεσα εποπτευόμενη από την ΕΚΤ και τον Μηχανισμό Εποπτείας SSM.
     Συν τω χρόνω, κάποιες πληροφορίες που προέρχονται από πηγές με γνώσεις στον κλάδο, αποκαλύπτουν πως σε αυτή την φάση ο μέτοχος, με 20%, της Viva Wallet (εταιρείες συμφερόντων Λάτση) μπορεί να μην είναι ενεργός για περαιτέρω εμπλοκή του, με τα του κλάδου, αλλά, από την στιγμή που θα μπει μπροστά το project του Ελληνικού, τίποτε δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί.
     Ο κλάδος έχει αρχίσει και κινείται, πέραν των 4 συστημικών ομίλων. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here