Μόλις πέντε ( 5 ) μετοχές, διασώθηκαν από το χθεσινό “μπουρίνι” που “βύθισε” το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά -3,88% στις 833,16 μονάδες.
   Με 114 μετοχές σε κόκκινο-βαθύ κόκκινο και σχέση ανοδικών/πτωτικών στη 1 προς 22,8 ( ! ) – η δεύτερη χειρότερη για φέτος ( !!) – αλλά με την Καραμολέγκος να διασώζεται, ως η μία από τις πέντε.
Με συναλλαγές 2.807 τμχ, και άνοδο- μάλιστα- 2,48% στα 3,30 ευρώ γίνεται-πλέον- προφανές πως στο “χαρτί” η προσφορά είναι παντελώς “στεγνή” και η ζήτηση επίμονη και συγκεκριμένη.
     Με τις μετοχικές, ενδοοικογενειακές κ.λ.π διεργασίες, που διαδραματίζονται εδώ και εβδομάδες να παραπέμπουν σε “ψήσιμο” επιχειρηματικών εξελίξεων, η αγορά παρακολουθεί με εύγλωττο ενδιαφέρον, όπως και 2-3 επιχειρηματίες του κλάδου αρτοποιϊας-σκευασμάτων κ.λ.π
  •      Με τον Βασίλη Ανδρικόπουλο, στην θέση του CEO (από τις αρχές Ιουνίου) η Καραμολέγκος έχει εισέλθει στην τελική φάση μετεξέλιξης της, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Άλλωστε η 25ετής διαδρομή του πολύπειρου, όπως και η μετεκπαίδευση του στο Harvard Business School και στο INSEAD σε θέματα Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και Εξαγορών & Συγχωνεύσεων εξηγεί σε μεγάλο βαθμό τα όσα αποτυπώνονται και χρηματιστηριακά στο ταμπλό.
        Στα 32,1 εκατ.€ η αποτίμηση της εταιρείας και ως γνωστός σε αυτές τις business το μέγεθος (κεφαλαιοποίηση) μετράει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here