Γράφει η «ξενοδόχος»

Το κενό της Thomas Cook καλύπτουν σταδιακά οι πρώην ανταγωνιστές της οι οποίοι έχουν βρεί πλέον πεδίο δόξης λαμπρό και προσθέτουν συνεχώς προσφορά για ελληνικούς προορισμούς στο πρόγραμμά τους για τη θερινή σεζόν του 2020.

Ετσι, η Jet2, ο βρετανικός ταξιδιωτικός όμιλος (με την αεροπορική Jet2 και την Jet2 Holidays), η ηγεσία του οποίου είχε πραγματοποιήσει συνάντηση μέσα στον Σεπτέμβριο και με τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη προσθέτει δύο ακόμη προορισμούς στην Ελλάδα για την επόμενη θερινή σεζόν. Από τον Μάιο του 2020 θα ξεκινήσει να πετάει τόσο στη Λέσβο όσο και στην Καλαμάτα από το Mαντσεστερ και το Στάνστεντ.

Οι επιπλέον πτήσεις κρίθηκαν απαραίτητες δεδομένης της «τεράστιας» ζήτησης από πελατεία της εταιρείας που θέλει να επισκεφθεί τη χώρα μας. Μάλιστα, η Jet2 θα είναι η μοναδική αεροπορική που θα πετάσει στη Λέσβο από το Μάντσεστερ και το Στανστεντ την περίοδο από τις αρχές Μαϊου έως τις 10 Οκτωβρίου. Η περιοχή της Πελοποννήσου προστίθεται για πρώτη φορά, με δύο πτήσεις. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει προσθέσει επίσης την Σκιάθο και την Πρέβεζα στο πρόγραμμα του 2020, με τον CEO κ. Steve Heapy να δηλώνει ότι «το πρόγραμμα του καλοκαιριού συνεχίζει να ενισχύεται κι έχουμε αυτή την στιγμή 12 ελληνικούς προορισμούς, τους οποίους μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες μας για το καλοκαίρι του 2020 προσφέροντας τις περισσότερες επιλογές από ποτέ στην Ελλάδα.

  • Η Jet2 όπως άλλωστε και άλλοι μεγάλοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί (με την ΤUI να πρωταγωνιστεί, ενώ ακολουθούν και άλλα μεγάλα ονόματα όπως oι Alltours, Der Touristik κ.α.) σπεύδουν να εκμεταλλευθούν το κενό που έχει αφήσει η Thomas Cook και αυξάνουν την παρουσία τους στην ελληνική αγορά.
  • Οσον αφορά τον όμιλο της Jet2, η αεροπορική του ομίλου, Jet2.com, ξεκινώντας το 2003 είναι, όπως αναφέρει η εταιρεία, ο τρίτος μεγαλύτερος βρετανικός αερομεταφορέας, πραγματοποιώντας οικονομικές πτήσεις από 9 βάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σε πάνω από 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, με ένα στόλο άνω των 100 αεροσκαφών. Με βάση τα ίδια στοιχεία, η Jet2holidays είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος βρετανικός tour operator.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here