Την θεωρούν και την χαρακτηρίζουν χωρίς περιστροφές ως την κρισιμότερη γενική συνέλευση μετόχων της Intralot, τα τελευταία χρόνια.
Η έκτακτη γενική συνέλευση σήμερα το μεσημέρι, στις 12.00, στα γραφεία της εταιρείας στην Παιανία (190 χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου) είναι ξεχωριστή.
Η διοίκηση της Intralot προτείνει στους μετόχους, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως του 150% του καταβεβλημένου δηλαδή έως 130 εκατ. Ευρώ.
Η αύξηση γίνεται υπέρ των παλαιών μετόχων, αλλά με διασφαλισμένο στρατηγικό επενδυτή για μεγάλο μέρος από τους αδιάθετους τίτλους.
Όλοι πλέον γνωρίζουν πως το Standard General fund που εδρεύει στην Νέα Υόρκη και ειδικεύεται σε επενδύσεις στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, των καζίνο και των media, ήρθε για να μείνει στην Intralot.
Κύριος μέτοχος της Bally’s Corporation, με ενδεικτικά της κεφαλαιακής ισχύος του fund τα deals για την εξαγορά της αγγλικής online gaming GameSys (έναντι 2 δισ.$) και την επένδυση (ύψους 8,5 δισ. δολαρίων) στον αμερικανικό τηλεοπτικό κολοσσό Tegna. 
Το στοίχημα της Intralot το έχει αναλάβει προσωπικά ο Σωκράτης Κόκκαλης, με το έμπειρο team του, “χτίζοντας” το μεθοδικά εδώ και καιρό.
Δεν είναι τυχαίο, πως μέσα σε 2 συνεδριάσεις (13/5 και 16/5) ανακοινώθηκαν:
  • η απόκτηση του 1,66% του μ.κ (με Over The Counter συναλλαγή ΟTC) από τον ίδιο τον επιχειρηματία/βασικό μέτοχο
  • ενώ χθες…εμφανίστηκε με ποσοστό 5,5% η EFG Bank Zurich.
Στόχος η εξαγορά του 34% της θυγατρικής Intralot US, η αναδιάρθρωση δανεισμού/υποχρεώσεων προκειμένου να είναι δυνατή η εισαγωγή της σε αγορά του NYSE, σε εύλογο (και πρόσφορο) επενδυτικό χρόνο.
Στα 0,525€ (8,02% ) χθες και με +11,23% σε διάστημα εβδομάδας.
Εως τα 0,58 ευρώ/μτχ η δυνατότητα απόκτησης (αδιάθετων) μετοχών, από την Standard General.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here