Η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει στους νέους ιδιώτες πελάτες της τη νέα υπηρεσία Digital Onboarding, η οποία αξιοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα idboxTM της Intelli Solutions A.E.

Στο πλαίσιο του έργου, η Intelli παρείχε – εκτός από την ολοκληρωμένη υπηρεσία ψηφιακής πιστοποίησης στο cloud – εξειδικευμένα Software Development Kits (SDK’s) της σε τεχνολογίες Android και iOS τα οποία ενσωματώθηκαν στην winbank, την ψηφιακή πλατφόρμα της Τράπεζας Πειραιώς. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται για τον τελικό χρήστη μια βέλτιστη ψηφιακή εμπειρία και ένας αυτοματοποιημένος τρόπος ταυτοποίησης με χρήση τεχνολογιών AI. Η συνολική λύση καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της Τράπεζας της Ελλάδος και των σχετικών ρυθμιστικών κανονισμών περί «Εξ Αποστάσεως Ταυτοποίησης Φυσικών Προσώπων».

Οι νέοι δυνητικοί πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς χρειάζεται να είναι φυσικά πρόσωπα, ιδιώτες, άνω των 18 ετών, να είναι υπόχρεοι φορολογικά στην Ελλάδα και να διαθέτουν κωδικούς TaxisNET. Μετά το επιτυχές λανσάρισμα της υπηρεσίας, ήδη σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα της συνεργασίας για επέκταση των customer journeys και περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει η πλατφόρμα idboxTM Digital Onboarding της Intelli.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here