Κοντά στο ΙΑΣΩ…ποτίζεται και το ΙΑΤΡΙΚΟ, σας έγραφα μία εβδομάδα πριν (28 Ιανουαρίου) αναλύοντας σας όλο το σκεπτικό για το πως κινούνται αρκετοί διορατικοί παίκτες, οι οποίοι ποντάρουν στις εξελίξεις στον κλάδο υγείας.
Μάλιστα έκλεινα τον…ψίθυρο εκείνης της ημέρας προτρέποντας σας: παίξτε το…παιχνίδι των αποτιμήσεων και δοκιμάστε την κρίση σας, με γνώμονα την άνοδο της μετοχής του ΙΑΣΩ όταν το CVC εξαγόραζε το ΥΓΕΙΑ και όπως τώρα που το OAKTREE διεκδικεί το ΙΑΣΩ. Τι Ιατρικό δεν θα έμενε για πολύ πίσω, αυτό ήταν ξεκάθαρο όταν η αποτίμηση του ΙΑΣΩ έχει ενισχυθεί +101,49% (! ) μέσα σε μόλις ένα 3μηνο. Πιο σιγουράκι, που λένε, δε γίνεται.
Ετσι την τελευταία εβδομάδα, που η μετοχή του ΙΑΣΩ παρουσίασε μία φυσιολογική κόπωση (μείον -1,82%) του Ιατρικού άρχισε να παίρνει μπροστά. Στη συνεδρίαση της Παρασκευής έγραψε ένα +5,66% στα 1,12 ευρώ. Και έπεται συνέχεια, όσο η αποτίμηση του πρώτου είναι στα 164,9 εκατ.€ του δεύτερου δεν μπορεί να μένει στα 97,1 εκατ.€ Και μάλιστα όταν το ΥΓΕΙΑ έφτασε να αποτιμάται στα 290,4 εκατ.
Κάνετε τους υπολογισμούς σας και πράξετε ανάλογα, μην τα θέλετε δα και όλα έτοιμα….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here