Με χαμηλό Profile στο +27,35% από την αρχή του έτους. Από τις …μικρές του χρηματιστηρίου, αποτιμάται στα μόλις 18,43 εκατ. €, με καθαρή θέση 16,8 εκατ.€, αλλά με διψήφιο growth το 2018, θετικές προβλέψεις για φέτος (αύξηση κύκλου εργασιών, καθαρής κερδοφορίας), με υγιή χρηματοδοτική διάρθρωση και με συνεχή διεύρυνση του πελατολογίου της η μικρούλα Profile όχι μόνο δημιουργεί πηγές διατηρήσιμων εσόδων από υπηρεσίες υποστήριξης αλλά ενισχύει τις προυποθέσεις για ανάληψη πρόσθετων εργασιών στο “καυτό” διεθνώς fintech.
H εισηγμένη έχει μεγάλη έκθεση σε εργασίες εξωτερικού- και ειδικότερα στο λογισμικό του χρηματοοικονομικού τομέα- και το πιθανόταταο είναι να ανεβάσει και άλλο τον ρυθμό ανάπτυξης και το 2019.
Ομολογουμένως εξαιρετική η δουλειά, που γίνεται από την ομάδα του Χαράλαμπου Στασινόπουλου (ελέγχει το 49,85% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας). Σπυρίδων Μπαρμπάτος, Αικατερίνη Φιλιππή, Κωνσταντίνος Μαντζαβινάτος, Αριστείδης Ηλιόπουλος, Εμμανουήλ Τσιριτάκης, Αντώνιος Ρούσσος (συναποτελούν με τον Χαρ. Στασινόπουλο) το δ.σ της εταιρείας, που αν μη τι άλλο βγάζει ασπροπρόσωπους όσους μετόχους, επενδυτές εμπιστεύονται την διοίκηση και τα αποτελέσματα που παράγει.
Γιατί, αν μη τι άλλο, σε καιρούς ( και ) χρηματιστηριακά χαλεπούς το να αποδίδει +10,25% σε μία εβδομάδα και 27,35% από την συνεδρίαση της 2 Φεβρουαρίου δεν το λες και αμελητέο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here