Στα 1,93 ευρώ, με άνοδο 17,68% η μετοχή του Κυριακούλη χθες. Και μάλιστα με αυξημένες συναλλαγές 693.771 μετοχών, αξίας 1.091.094 ευρώ, σαν να λέμε…τζίρος έτους σε μόλις μία συνεδρίαση. 
     Το τι έγινε και…πέταξε το χαρτί θα πρέπει να το αναζητήσουμε σε δύο λεπτομέρειες:
  1. Η πρώτη αφορά από ποιόν σε ποιόν πήγε το πακέτο 645.161 μετοχών (η συναλλαγή με OTC έγινε στα 1,55 ευρώ, συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ).
  2. Για την δεύτερη έχετε ενημερωθεί έγκαιρα από το www.banks.com.gr , όταν σε…ψίθυρο μου για το “ποιες μετοχές θα ακολουθήσουν τον Κυριακούλη...” (από τις 19 Ιουνίου παρακαλώ…) γινόταν εκτενής αναφορά στις κινήσεις των υιών (Φάνη και Σπύρου) αλλά και του “πατριάρχη” Σταύρου για το ενδεχόμενο ενός mega deal με τον Ferit Sahenk και τον όμιλο Dogus. Λεπτομέρειες είχα δώσει μία μέρα νωρίτερα (στις 18 Ιουνίου) όταν σας αποκάλυπτα για τον “...Ferit Sahenk, τον…επουράνιο επενδυτή και τους αδελφούς Κυριακούλη…”
Tότε μάλιστα (στις 19 Ιουνίου) το “Β” εκτιμούσε πως “...με αποτίμηση- τότε- στα 12,91 εκατ. € , θα είναι πολύ λίγα εάν τελικά προχωρήσει ένα deal μεταξύ Κυριακούλη και Dogus για 4 μαρίνες στα ελληνικά νερά. Για Καλαμάτα, Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζέα ο λόγος.”
     Όπως είθισται αναζητώντας το χρήμα φτάνεις και στην είδηση.
Follow the money και η είδηση αποκαλύπτεται πριν αυτή βγει προς τα έξω και όταν ακόμη είναι στο σχέδιο του τελικού σχεδιασμού ή των υπογραφών.
Αυτόν τον κανόνα ακολουθούμε εδώ στο “Β” και σπάνια μας διαψεύδει.
  • Στα 14,66 εκατ.€ η αποτίμηση της εισηγμένης χθες και εάν όντως προχωρήσουν οι σχεδιασμοί του καπετάν Σπύρου τα 20 εκατ. τα έχει άνετα, πολύ άνετα η εταιρεία. Και λίγα θα είναι αλλά εάν και εφ’ όσον θα τα πούμε σε υψηλότερα επίπεδα τιμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here