Πέμπτη οικονομική χρήση με συσσώρευση ζημιών για το “ελληνικό τμήμα” της Dogus του Ferit Sahenk θα είναι η φετινή, καθώς στα 4,68 εκατ. € του 2019 προστίθενται αυτές του 2020 ανεβάζοντας το σύνολο των ζημιών στα 7,35 δισ. ευρώ.

  • Όπως γράφει το NplConfidential.com, με τη ραγδαία επιδείνωση που εμφανίζει τελευταία η τουρκική οικονομία, συμπαρασύροντας την πλειονότητα επιχειρηματιών έμπιστων στον R.T Erdogan τα ερωτήματα για το άμεσο μέλλον της Dogus στην ελληνική αγορά πολλαπλασιάζονται με εκθετικό ρυθμό. 

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία τριετία– και πολύ προ Covid-19- εταιρεία και επιχειρηματίας υποχρεώνονται να πωλήσουν  το ένα μετά το άλλο τα assets που είχαν αποκτήσει στην ελληνική αγορά. To descent αυτό της εταιρείας είναι πάνω – κάτω γνωστό στην ελληνική αγορά. 

Πέρυσι ολοκληρώθηκε η πώληση όσων ιδιοκτησιών απέμεναν στο κτήριο της Γενναδίου στο Κολωνάκι, με συνέπεια η Dogus Hellas να έχει περιοριστεί- πλέον- στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών του ομίλου.

Μπείτε στο NplConfidential και δείτε τι αναφέρεται για το project του Αστέρα Βουλιαγμένης, αλλά και γενικότερα για τα υπόλοιπα projects της Dogus στη χώρα μας. 

Εγγραφείτε εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here