Μετοχή της εβδομάδας, με απόδοση +15,38% και εντυπωσιακή αντίδραση στην χθεσινή συνεδρίαση φέρνει την εισηγμένη στην κορυφή της σχετικής κατάταξης.
  Με αυξημένες συναλλαγές και επιθετικές αγορές στα τελευταία λεπτά διέγραψε ένα +8,79% φθάνοντας στα 3,90 ευρώ, που ήταν και το υψηλό ημέρας.
   Ο όμιλος ετοιμάζει νέο ΙΚΕΑ στον Πειραιά (δοκιμάζοντας μικρότερο μέγεθος καταστηματος 2.000 τ.μ) που θα λειτουργήσει τον Οκτώβριο.
   Ενα μήνα νωρίτερα προγραμματίζεται η λειτουργία ενός νέου ΙΚΕΑ στην Βουλγαρία (Βάρνα), ενώ μέσα στο 2020 θα λειτουργήσουν σταδιακά ακόμη 3 καταστήματα αθλητικών ειδών στην Ρουμανία.
    Η διοίκηση ακολούθησε επιθετική πολιτική και εν μέσω lockdown, καταγράφοντας τριψήφια ποσοστά αύξησης των e-sales και σε Ελλάδα και σε Ρουμανία, Βουλγαρία ενώ μόλις πρόσφατα εγκαινίασε το flagship κατάστημα της Athlete’s Foot και Intersport στην Ερμού. Στο ίδιο διάστημα άρχισαν να λειτουργούν e-shops των δύο αθλητικών φιρμών σε Κύπρο και προ ημερών στην Τουρκία.
     Το δε project επέκτασης του κέντρου logistics κατά 3.000 τ.μ (θα ολοκληρωθεί τέλος Ιουλίου) καταδεικνύει την σταθερή επέκταση του ομίλου.
     Προφανής η στόχευση της Fourlis Συμμετοχών, με τον πρόεδρο της εισηγμένης Βασίλη Φουρλή να εκτιμά, ότι η στροφή στις online αγορές θα παραμείνει και μετά την πλήρη άρση των περιοριστικών μέτρων.
     Τιμή-στόχο τα 4,2 ευρώ και σύσταση buy για τη μετοχή, έχει δώσει από την Δευτέρα 18 Μαϊου η Optima.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here