Ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο 1ος), φέρεται να δήλωσε ότι:

 • “Η χώρα έχει μεταβληθεί σε απέραντο φρενοκομείο”.

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, πρώην Πρωθυπουργός, Γ. Α. Παπανδρέου (ο 2ος), φέρεται να δήλωσε ότι κυβερνά έναν διεφθαρμένο λαό (κατ’ακρίβειαν σε συνέντευξη τύπου στις 11.12.2009 δήλωσε:

 • “η Διαφθορά είναι δικό μας πρόβλημα”)

Σχολιάζοντας την αγόρευση-καταπέλτη της εισαγγελέως κας Αριστοτέλειας Δόγκα επί της ενοχής των δολοφόνων-βιαστών της νεαρής φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη -και πριν βγει η απόφαση του Δικαστηρίου- 4 προβεβλημένοι άνδρες παρενέβησαν και δήλωσαν, όπως γράφηκε στις εφημερίδες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 1. Τα δικαστήρια δεν είναι “λαϊκή απογευματινή” (Υφυπουργός πάρα τω Πρωθυπουργώ, κος Α. Σκέρτσος)
 2. “Η θέση που πήρε στην αγόρευσή της…… απάδει στον εισαγγελικό θεσμό”. (Πρόεδρος Δ.Σ.Α., κος Δ. Βερβεσός)
 3. “Με εκφράζει το αίτημα του Δ.Σ.Α. για πειθαρχική δίωξη” (Δικηγόρος οικογένειας Τοπαλούδη, κος Α. Κούγιας)
 4. Τις παρεμβάσεις αυτές συνέδεσε με τα σχετικά άρθρα του Νόμου σε άρθρο του με τίτλο “Η ποινική δίκη ως reality show“; ο Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Ποινικολόγων, καθηγητής, κος Η. Αναγνωστόπουλος, που δημοσιεύτηκε και αυτό πριν την απόφαση του Δικαστηρίου.

Την ίδια περίοδο:

 1. Διευρύνεται το κατηγορητήριο κατά του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Δ. Παπαγγελόπουλου
 2. Αφορίζεται (αναρμοδίως) ο κ. Πρωθυπουργός από τον Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο
 3. Η κοινή γνώμη ενημερώνεται ότι η οικογένεια του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Δ. Παπαδημούλη είναι  σπιτονοικοκύρης μεταναστών, προς 5,5 € το τ.μ.
 4. Ο μουσικοσυνθέτης, Σ. Κραουνάκης στέλνει εξώδικο στο Δήμο Αθηναίων, για να γεμίσουν οι στήλες των κοινωνικών δικτύων με υπέρμαχους και πολέμιους, αρκετοί από τους οποίους εστιάζουν την κριτική τους στις σεξουαλικές του προτιμήσεις και το (άνω του μέσου όρου) βάρος του.

 Επί της περιρρέουσας αυτής ατμόσφαιρας:

1.      Η 10ετης λεγόμενη “κρίση,” στην οποία επικάθησε η από την πανδημία διεθνής καταστροφή, που εκτιμάται ότι θα στοιχίσει στη χώρα μας περισσότερο από ό,τι σε οποιαδήποτε άλλη‎, καθιστά επιτακτική:

α) την ίαση, κάθαρση και εξαγνισμό της Ελλάδος και

β) την προσέλκυση τεράστιου ύψους “σωστών” επενδύσεων

2.      Σωστές επενδύσεις είναι αυτές που είτε:

α)  θα εστιάσουν σε πολύ υψηλής προστιθέμενης αξίας επενδύσεις στον τουρισμό

είτε:

β) θα μειώσουν την εξάρτηση μας από αυτόν και θα πραγματοποιηθούν από πρώτης τάξεως επενδυτές (Έλληνες και διεθνείς)

3.      ‎Πρώτης τάξεως επενδυτές δεν επενδύουν σε “φρενοκομεία”, ούτε διεφθαρμένους λαούς και συστήματα και, αν το κάνουν, προφανώς απαιτούν “αποικιοκρατικούς” όρους για να αντισταθμίσουν το ρίσκο τους

4.      Κατ’ ακολουθίαν, ο εκσυγχρονισμός και η κάθαρση της Δικαιοσύνης – με οποιοδήποτε κόστος – είναι προϋπόθεση για τις “σωστές” επενδύσεις, που είναι προϋπόθεση για να βγούμε από το καθοδικό σπιράλ της παρακμής (οικονομικής και ηθικής)

  Μεταξύ μας υπάρχουν:

 1. Επιχειρήσεις ζόμπι (που ορθά η κυβέρνηση δεν θα ενισχύσει, όπως δήλωσε)
 2. Προβληματικές, που συνεχώς “ρουφούν” δισεκατομμύρια, αμείβοντας πλουσιοπάροχα εργαζόμενους (κατ’ ακριβείαν ψηφοφόρους), κάνοντας μάλιστα και δωρεές -με τα χρήματα των φορολογουμένων
 3. Παραλογισμός και ρατσισμός κάθε μορφής και διαφθορά
 4. “Νεκροί” επαγγελματίες, που αδημονούν για 600 €, αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι δεν έχουν μέλλον, γιατί ξεπεράστηκαν, όπως και οι σταρ της εποχής του βωβού κινηματογράφου, που ξεπεράστηκαν από καινούργιους με ωραίες φωνές, ή οι αμαξάδες, όταν κυκλοφόρησαν τα αυτοκίνητα.

Το στυγερό έγκλημα κατά της Ελένης Τοπαλούδη ενεπνεύσθη, όπως γράφηκε, αγόρι καλής οικογένειας της επαρχίας, στο οποίο συνέπραξε νέος Αλβανικής καταγωγής, σύμπτωση που, ας ελπίσουμε, θα σβήσει κάποιες από τις προκαταλήψεις για τους καλούς Έλληνες και τους κακούς μετανάστες, αλλά και για τους καλούς άνδρες και τους κακούς “gay”, όταν μάλιστα οι άνδρες “επετέθησαν” στην κα Εισαγγελέα, πριν την έκδοση αποφάσεως για την αποτρόπαιη δολοφονία και ομαδικό βιασμό μιας νέας φοιτήτριας.

Η κοινωνία μας συνήθισε το λαϊκισμό, την ηθική οπισθοδρόμηση και τον ρατσισμό, από συμπεριφορές προβεβλημένων προσώπων. Ευτυχώς, σε όμορφο μήνυμα της, η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έδωσε ένα χρώμα αγάπης, στη μαυρόασπρη βαλκανική σύγχρονη Ψωροκώσταινα.

Σε όσους συγχύσθηκαν από την κα Εισαγγελέα, απήντησε η κοινωνία και ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, που δήλωσε:

 • Η Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της”,
 • “Λυπάμαι, αλλά κάποιοι πρέπει να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μας”.

Άλλωστε, για τους αριθμομνήμονες επιλεκτικούς εραστές του Νόμου,

 • “ο δικηγόρος οφείλει να συμβάλει στην επικράτηση της αλήθειας και του δικαίου” (αρθρ. 7α Κώδικα Δεοντολογίας.)

‎Ο κλήρος να γίνει ο Έλληνας “Μέγας Πέτρος” έλαχε στον κ. Πρωθυπουργό, που έχει πλέον αρκετές εξαιρετικά επιτυχημένες επιδόσεις (track record), ευρύτατη αποδοχή και κυβερνητική εμπειρία, ώστε να ξεχωρίσει “την Ήρα από το στάρι” και να οδηγήσει τη χώρα σε ένα (ακόμα) έπος.

 • {Ο κ. Δ. Παρασκευάς είναι Δικηγόρος στο Λονδίνο – Μονακό – Αθήνα, Μέλος Διεθνούς Επιτροπής (ΔΕ) Τραπεζικού Δικαιου‎ ΙΒΑ, τ. Μέλος ‎ΔΕ δικαίου Τέχνης και Πολιτιστικών Ιδρυμάτων ΙΒΑ και τ. Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων}

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Αγαπητέ κ. Κώνστα
  σχετικά με το “Μεταξύ μας υπάρχουν”:

  • Επιχειρήσεις ζόμπι (που ορθά η κυβέρνηση δεν θα ενισχύσει, όπως δήλωσε) -Αυτό έλλειπε!
  • Προβληματικές, που συνεχώς “ρουφούν” δισεκατομμύρια, αμείβοντας πλουσιοπάροχα εργαζόμενους (κατ’ ακριβείαν ψηφοφόρους), κάνοντας μάλιστα και δωρεές -με τα χρήματα των φορολογουμένων (που η κυβέρνηση τίποτα δεν δήλωσε)
  • Παραλογισμός, Διαφθορά, Παράβαση καθήκοντος και κάθε μορφής ρατσισμός (ηλικιακοί και ταξικοί σχολιασμοί και αποκλεισμοί)
  • “Νεκροί” επαγγελματίες και λογιστικά νεκρές….επιχειρήσεις κυρίως δήθεν ΑΕ (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τραπεζικών ιδρυμάτων) , που αδημονούν οι μεν για 600 €, οι δε εκβιάζοντας να κατεβάσουν τον… διακόπτη, άλλως θα τινάξουν τη …μπάνκα στον αέρα , αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι δεν έχουν μέλλον, γιατί ξεπεράστηκαν, όπως και οι σταρ της εποχής του βωβού κινηματογράφου, που ξεπεράστηκαν από καινούργιους με ωραίες φωνές, ή οι αμαξάδες, όταν κυκλοφόρησαν τα αυτοκίνητα.

  θα μπορούσαν να διανθίσουν το περί ” εκσυγχρονισμού και κάθαρσης της Δικαιοσύνης για να βγούμε από το καθοδικό σπιράλ της παρακμής (οικονομικής και ηθικής)”

  Με εκτίμηση
  Κώστας Φράγκος
  Τουριστικός Επιχειρηματίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here