Καθαρά κέρδη ενός δισ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο του 2018 δημοσίευσε ο κινεζικός επενδυτικός όμιλος, Fosun International.

Πρόκειται για 17% αύξηση σε σχέση με την περασμένη χρονιά, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να αγοράζει περιουσιακά στοιχεία στην Κίνα και το εξωτερικό, σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες επιχειρήσεις.

Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η ενίσχυση των κερδών του ομίλου, που έχει μερίδια στο Club Med και το Cirque du Soleil, σημειώνει αξιοσημείωτη επιβράδυνση σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, τα κέρδη είχαν αυξηθεί κατά 33,6%.

Η Fosun έχει διατηρήσει τη δυναμική της στην αγορά περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό, την ώρα που αντίστοιχες εταιρείες έχουν αρχίσει να πωλούν.

Μέχρι πρόσφατα, στις αρχές του 2017, η Fosun θεωρείτο μέρος μίας ομάδας επιθετικών επενδυτών από την Κίνα, όπως οι HNADalian Wanda και AnbangInsurance, που δαπανούσαν δισ. δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό. Οι τρεις εταιρείες πώλησαν πολλά από τα στοιχεία ενεργητικού που είχαν αγοράσει πρόσφατα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here