Γράφει η «ξενοδόχος»

Συνολικά 8 ξενοδοχεία Casa Cook και Cook’s Club θα λειτουργήσουν τη φετινή σεζόν στην Ελλάδα από την Fosun Tourism Group σε κορυφαίους προορισμούς της χώρας με την εταιρεία, μέρος του κινεζικού ομίλου Fosun International, να έχει θέσει στόχο να διπλασιάσει την παρουσία της στη χώρα μας εντός της επόμενης διετίας.

Alessandro Dassi, Αντιπρόεδρος της Fosun Tourism Group

Τα σχέδια του ομίλου παρουσίασε χθές ο κ. Alessandro Dassi, Αντιπρόεδρος της Fosun Tourism Group,  από τους μεγαλύτερους πλέον ομίλους τουρισμού αναψυχής στον κόσμο, στον οποίο ανήκει επίσης η Γαλλική αλυσίδα ξενοδοχείων Club Med καθώς και η Thomas Cook που επανεκκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της ως αποκλειστικά online travel agency.

Για φέτος η Fosun Tourism Group θα λειτουργήσει 8 lifestyle ξενοδοχεία Casa Cook και Cook’s Club, εκ των οποίων τέσσερα νέα ξενοδοχεία θα λειτουργήσουν σε Ρόδο, Κέρκυρα, Μύκονο και Σάμο το καλοκαίρι του 2022. Τα νέα ξενοδοχεία θα προστεθούν στα ξενοδοχεία που ήδη λειτουργούν σε Ρόδο, Κω και Κρήτη με επιτυχία από το 2020.

Το χαρτοφυλάκιο της Fosun Tourism Group κατά τη φετινή σεζόν περιλαμβάνει συνολικά 15 ξενοδοχεία Casa Cook και Cook’s Club σε κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς σε Ελλάδα, Αίγυπτο, Τουρκία, Ισπανία και Βουλγαρία. Στην Ελλάδα τα ξενοδοχεία που θα λειτουργούν είναι τα εξής:  Casa Cook Rhodes, Casa Cook Samos, Casa Cook Mykonos, Cook’s Club Hersonissos, Cook’s Club Tigaki Kos, Cook’s Club Rhodes City Beach, Cook’s Club Ialysos Rhodes, Cook’s Club Corfu.

 

  • «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού τη φετινή χρονιά. Η Ελλάδα αποτελεί έναν στρατηγικό προορισμό για εμάς, που ταιριάζει απόλυτα με τα brands των ξενοδοχείων μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους στην περιοχή», δήλωσε ο Alessandro Dassi.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Dassi απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στην ελληνική ξενοδοχειακή κοινότητα να διερευνήσουν από κοινού πιθανές συνεργασίες με αμοιβαία οφέλη και για τα δύο μέρη.

  • «Είναι στρατηγική μας απόφαση να ενισχύσουμε την επένδυσή μας στην περιοχή με την επέκταση του αριθμού των ξενοδοχείων κάτω από τα brands Casa Cook και Cook’s Club. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με ξενοδόχους και επενδυτές που θέλουν να είναι μέρος αυτού του οράματος»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here