Συνολικά 26 ασφαλιστές και ασφαλίστριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο πολυαναμενόμενο Ετήσιο Συνέδριο του MDRT, που θα διεξαχθεί στο Miami της Florida στις 9-12 Ιουνίου 2019. Οι  26 Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές θα παρευρεθούν στο Παγκόσμιο Συνέδριο, μαζι με τους καλύτερους συναδέλφους τους από 60 χώρες  με 15.000 συμμετέχοντες.

Οι  Ελληνίδες και Έλληνες ασφαλιστές που θα συμμετέχουν στο Ετήσιο συνέδριο είναι:

Βελόνα Σπυριδούλα, Γαιτατζή Ειρήνη, Γουργούλη Θεοδώρα, Δαρζέντας Λουκάς, Επιτροπάκη Σταυρούλα, Ζερβουδάκη Σοφία, Καλοκαιρινός Κωνσταντίνος, Καραΐσκος Παναγιώτης, Καστανάκης Κωνσταντίνος, Κολοκυθά Ορσαλία,  Κρητικός Παύλος, Λελεδάκης Παναγιώτης, Μαρκουίζος Κάρολος, Μπελντέκου Ζωή, Νικολάου Μαρία, Παπαμιχαήλ Μιχαήλ, Σαββαπετράκης Πέτρος, Σακελλαρίου Ευάγγελος,  Τελίδης Περικλής, Τουρνατζής Λουκάς, Χαραλαμπίδου Κατερίνα, Χατζάκης Γιάννης, Χατζηθεοδοσίου Αναστάσιος, Χατζηστεφάνου Κυριάκος, Χατζόγλου Αθανάσιος, Ψυχουντάκη Στέλλα.

Μια ιδιαίτερη τιμή επιφυλάχθηκε φέτος στην κα Σπυριδούλα Βελόνα, μετά από πρόσκληση του MDRT, να είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης.

Αναγνωρίζοντας την μακρόχρονη συμμετοχή της στον θεσμό του MDRT, η επιτροπή Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2018-2019 τη συγχαίρει για αυτή την διάκριση της και της υπόσχεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο Ετήσιο Συνέδριο θα είναι μαζί της για να γιορτάσουν την παρουσία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here