γράφει η “ξενοδόχος”

«Ο στόχος θα πρέπει να είναι να τραβήξουμε τη σεζόν προς τα πίσω, μειώνοντας την εποχικότητα», ανέφερε προ ημερών στους Δελφούς ο πρόεδρος της Aegean κ. Eυτύχης Βασιλάκης και προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και το φετινό θερινό πρόγραμμα του μεγαλύτερου εγχώριου αερομεταφορέα.

Ενα ακόμη θετικό νέο προς την ίδια κατεύθυνση έρχεται από την κρουαζιέρα με την Celestyal Cruises να ξεκινάει φέτος τις κρουαζιέρες  της στις 15 Μαρτίου, δύο εβδομάδες νωρίτερα, συγκριτικά με το 2018, προσφέροντας τρεις και τέσσερις νύχτες με τα δημοφιλή δρομολόγια “Εικόνες Αιγαίου”, ενώ τα ολοκληρώνει δύο εβδομάδες αργότερα, δηλαδή συνολικά ένα μήνα περισσότερο. Αντίστοιχα,  οι επταήμερες κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν στις 12 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή συνολικά επιτυγχάνεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου κατά 8 εβδομάδες.

Να θυμίσουμε ότι η Aegean το 2019 προγραμματίζει αύξηση της χωρητικότητας στο δίκτυο εξωτερικού κατά 700 χιλιάδες θέσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος, φτάνοντας συνολικά τις 10,3 εκατ. θέσεις εξωτερικού και 17,7 εκατ. συνολικά, συμπεριλαμβάνοντας και το δίκτυο εσωτερικού. Η αύξηση αφορά όλο το έτος, αλλά είναι εντονότερη, σε ποσοστιαία μεταβολή, τους χειμερινούς μήνες αλλά και στην αρχή και το τέλος της τουριστικής περιόδου (δηλαδή Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here