Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα webcast του κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων, που αποτελεί καίρια πρωτοβουλία της Grant Thornton, με τίτλο “Respond & Restore | Together, Covid-19 Web Series”.

Συγκεκριμένα, το τρίτο κατά σειρά webcast με θέμα “Οι επιπτώσεις του Covid-19 σε θέματα ρευστότητας, αποτιμήσεων & χρηματοδοτικών εργαλείων των επιχειρήσεων” εστίασε σε ζητήματα, που άπτονται της ρευστότητας και των αποτιμήσεων των επιχειρήσεων, αλλά και των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων, που θα έχουν στη διάθεση τους οι επιχειρήσεις το προσεχές διάστημα.

Στο διαδικτυακό πάνελ συμμετείχαν τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της Grant Thornton, κ. Γιώργος Δεληγιάννης, Head of Advisory, κ. Θύμιος Μπουλούτας, Head of Financial Services, κ. Δημήτρης Δουβρής, Head of Transactional Advisory Services και κ. Ελίνα Λίτσα, Principal, Transactional Advisory Services, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε η κ. Αλεξάνδρα Μπαλτούκα, Partner και Head of Marketing & Client Experience. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν επιπλέον σε σειρά ερωτήσεων, που έθετε ταυτόχρονα το κοινό του webcast ενημερώνοντας.

Αναλυτικότερα, οι τοποθετήσεις όλων των εισηγητών αποτέλεσαν πεδίο εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων και προτάσεων, σχετικά με εξειδικευμένα επιχειρηματικά ζητήματα, που πλέον απασχολούν τόσο το δημόσιο διάλογο, όσο και εν γένει τον ίδιο των επιχειρηματικό κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here