Ποδαρικό με το δεξί στο 2024 κάνει η Property Market, με την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων υποστήριξης Συνεργατών, που στεγάζονται σε 5οροφο κτήριο υψηλής προβολής, επί της Λεωφόρου Συγγρού. Στις νέες εγκαταστάσεις εκτός από τα πλήρως εξοπλισμένα γραφεία που παρέχονται στους Μεσίτες της Property Market για τις καθημερινές τους εργασίες, υπάρχει ειδική αίθουσα meeting, συνεδριακό κέντρο και υπερσύγχρονη αίθουσα εκπαίδευσης 50 ατόμων.

Η πολυβραβευμένη Property Market είναι το Νο1 Δίκτυο Franchise Μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα και δίνει προστιθέμενη αξία στην καθημερινή υποστήριξη των Συνεργατών και εξυπηρέτηση των πελατών της. Η δυναμική της επιβεβαιώνεται συνεχώς από την μαζική προτίμηση των ιδιοκτητών ακινήτων αλλά και των δυνητικών ενοικιαστών και αγοραστών που την εμπιστεύονται αποκλειστικά για την απόκτηση της επόμενης τους κατοικίας.

Η δημιουργία των νέων γραφείων που βρίσκονται επί της Λεωφόρου Συγγρού 171 στη Νέα Σμύρνη, είναι μια εξέλιξη που έρχεται να επιστεγάσει την συνεχή επένδυση της Property Market σε υποδομές ενώ οι πρωτοποριακές μέθοδοι που χρησιμοποιεί και το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, την καθιστούν πρωτοπόρο εταιρεία στο χώρο του real estate.

Η Property Market διαθέτοντας στρατηγικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία παγκοσμίως, εξυπηρετεί υποδειγματικά πελάτες από κάθε γωνιά της γης και ευελπιστεί να λειτουργήσει με δικά της γραφεία και εκτός συνόρων με τη μέθοδο του Master Franchise, προσφέροντας έτσι την συνταγή της επιτυχίας της και σε άλλες χώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ