Η Property Market αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και 25 χρόνια, ότι παρέχει σε κάθε Αντιπρόσωπο, μια πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την Συνεργασία μαζί της, όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας. Η propertymarket.gr είναι το Νο1 Δίκτυο Μεσιτικών γραφείων στην Ελλάδα, προσφέροντας μία μοναδική επιχειρηματική πρόταση Συνεργασίας, ενώ μας εφοδιάζει με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή ξέρει και μπορεί να μας διασφαλίσει.

Η νέα Συνεργασία της propertymarket.gr υπογράφηκε με την IB PROPERTY και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα, αφού το τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων και το Πανελλήνιο Δίκτυο Συνεργατών της IB PROPERTY, θα ενισχύσουν τόσο την ανάπτυξη όσο και την διατήρηση της πρωτοπορίας της Property Market. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ανάπτυξης της IB PROPERTY η οποία πλέον ως επίσημος Συνεργάτης, μπορεί να ανοίξει καταστήματα Franchise της propertymarket.gr αλλά και να αναπτύξει Δίκτυα License ανά την Ελλάδα.

Ο κ. Κατσουλάκης Μάρκος δήλωσε για λογαριασμό της IB PROPERTY ότι «η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα προσελκύει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον και εμείς διαθέτουμε τους επενδυτές από διάφορα κράτη, για να βρουν τα ακίνητα που εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιο μας. Η επιλογή της ανάπτυξης μας με το brand  της propertymarket.gr αποτελεί απόδειξη για τις επενδύσεις και τις προοπτικές που βλέπουμε στο Real Estate και είναι πεποίθηση μας ότι η IB PROPERTY θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα συνεργαζόμενη με το Δίκτυο της Property Market»

Ο Franchisor της Property Market κ. Γιουμπάκης Ιωάννης καλωσορίζει την IB PROPERTY στο Πανελλήνιο Δίκτυο Αντιπροσώπων και ευχαριστεί επίσημα τον κ. Κατσουλάκη για την εμπιστοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι μεγάλη τιμή για εμάς, ένας πετυχημένος επιχειρηματίας να επιλέγει την propertymarket.gr  για την δυναμική ανάπτυξη των εργασιών του στο Real Estate».

Οι Αντιπρόσωποι της Property Market με Franchise, είναι ανεξάρτητοι επαγγελματίες με την ταυτόχρονη υποστήριξη της εταιρείας, που αναπτύσσουν αυτόνομα την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, xωρίς να απαιτείται προϋπηρεσία ή ανάλογη εμπειρία, αφού η πλήρης εκπαίδευση είναι διαρκής και εξατομικευμένη. Στην περίπτωση που ήδη έχετε Μεσιτικό γραφείο χωρίς καμία πρόσθετη αλλαγή στην λειτουργία σας, μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις μοναδικές δυνατότητες της propertymarket.gr αφενός για να αποκτήσετε το πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και αφετέρου για να μπορέσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις και τα αποτέλεσμα με τους ήδη πελάτες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ