Τα “ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE” αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του Franchising στην Ελλάδα και η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/1/2024 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΥΠΑΝ (Υπουργείο Ανάπτυξης), ΥΠΕΚΑ (Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης), ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Η SENATUS ως μοντέλο επιχειρηματικότητας παρέχει στους νέους τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση υπό το όνομα και το σύστημα ενός ήδη επιτυχημένου Brand που έχει μια λαμπρή πορεία 25 ετών. Όλα, δε, τα στατιστικά δεδομένα υπογραμμίζουν την σταθερότητα που προσφέρει, το ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης, και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι με δέσμευση στο δίκαιο επιχειρείν για την δημιουργία βιώσιμων επιχειρηματικών κοινοτήτων, η SENATUS έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο παράδειγμα προς μίμηση στην Ελλάδα.

Η SENATUS κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην σημαντικότερη κατηγορία “MOST LOYAL NETWORK” για την κορυφαία πιστότητα του Δικτύου Συνεργατών της και επιβραβεύτηκε συνολικά για τις εξαιρετικές αποδόσεις, τις καινοτομίες, την ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη της αγοράς. Η SENATUS (https://www.senatus.gr) ως εταιρεία Franchise κρατά τα σκήπτρα του πλέον αξιόπιστου μοντέλου για τη δημιουργία και ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ταυτόχρονα καθίσταται ως η απόλυτη έκφραση της επιχειρηματικότητας.

Τα καταστήματα SENATUS σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα (Registered Trade Mark) και διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών ενώ το ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (SENATUS Software Package) εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη. Στόχος για τα καταστήματα SENATUS (https://franchise.senatus.gr) είναι να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα καταναλωτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ