Στο μικροσκόπιο του fund QCM μπαίνει ανώτατο στέλεχος της Akazoo, εταιρεία streaming μουσικής, με φορολογική έδρα το Λουξεμβούργο και εισηγμένη στον αμερικανικό Nasdaq.

Ειδικότερα σε νέο του report, το QCM εστιάζει στον CFO της εταιρείας, P. Schreuders, πρώην Nominated Advisor για την Globo PLC, που έκλεισε έπειτα από έρευνα του QCM για τα οικονομικά της μεγέθη.

O P. Schreuders ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Akazoo το 2018 και προηγουμένως διετέλεσε διευθυντής στην RBC Capital Markets.

Σύμφωνα με το report του QCM, ο P. Schreuders ήταν υπεύθυνος για να παρακολουθεί την εισηγμένη στην AIM του Λονδίνου Globo, ωστόσο δεν πέτυχε στο έργο του με αποτέλεσμα οι μέτοχοι της τελευταίας να υποστούν απώλεια 100% της περιουσίας τους.

Στην Akazoo έχει επενδύσει ο όμιλος DECA του Δημήτρη Δασκαλόπουλου. Είχε συγκρουστεί με εταιρεία του επίσης Έλληνα επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη -πριν από 3 μήνες – διεκδικώντας άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού για να δημιουργήσουν εταιρεία η οποία επρόκειτο να αντικαταστήσει την ΑΕΠΙ (Μουσικά δικαιώματα).

Διαβάστε εδώ τις πρώτες αναφορές του QCM για την Akazoo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here