Τον σεβασμό του επιβατικού κοινού, με την εφαρμογή του Νόμου για την τήρηση του προσωπικού ελάχιστης εγγυημένης λειτουργίας στις κινητοποιήσεις, ζήτησε το προεδρείο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην συνάντηση που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΣΤΑΣΥ κ. Αθανάσιο Κοτταρά.

  • Παράλληλα τονίστηκε πως είναι αδιανόητο σε μια εταιρεία να υπάρχει πολυδιάσπαση των εργαζομένων με την λειτουργία 8 σωματείων μόνο και μόνο για τη διατήρηση δεκάδων αποσπάσεων και απαλλαγή συνδικαλιστών πέραν του Νόμου.

Στην συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, η ΕΝΟΤΗΤΑ ενημέρωσε για την απόφαση ίδρυσης ενιαίας παράταξης στις σταθερές συγκοινωνίες που θα καλύπτει όλους τους χώρους από όποιο σωματείο κι αν ανήκουν.

Τέλος τονίστηκε η ανάγκη υπογραφής νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης Εργασίας και ζητήσαμε από τον Διευθύνοντα να μεσολαβήσει για την άμεση έκδοση των σχετικών ΚΥΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ κ. Κοτταράς τόνισε ότι στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού της Εταιρίας επιζητεί διάλογο με τους εργαζόμενους και με τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που εκφράζουν την πολιτική του διαλόγου και της συνεργασίας.

Ο διάλογος της παράταξης με τη Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ θα συνεχιστεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here