Σε μια δυναμική συμμαχία με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων σύγχρονου αυτοματισμού και ρομποτικής στην αγορά της Βουλγαρίας προχώρησαν η Gizelis Robotics και η Alexandris Engineering. Οι δυο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους απευθυνόμενες στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες βιομηχανικές και παραγωγικές επιχειρήσεις της γείτονας χώρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που αναζητούν λύσεις για την τεχνολογική τους αναβάθμιση στην εποχή του Industry 4.0. 

Η εταιρία Gizelis Robotics αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην παγκόσμια βιομηχανία και αγορά.  Είναι η νεότερη εταιρεία του βιομηχανικού ομίλου εταιρειών της ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, που είναι από τους παλαιότερους, εδραιωμένους κατασκευαστές μηχανημάτων επεξεργασίας λαμαρίνας, με εξαγωγική παρουσία σε 55 χώρες του κόσμου. Πρόσφατα, αναγνωρίστηκε ως μια από τις Τοπ 5 νεοσύστατες ρομποτικές εταιρίες του κόσμου για βιομηχανικές εφαρμογές, ανάμεσα σε 589 επιχειρήσεις. Η εταιρία αναπτύσσει στρατηγικές συνεργασίες με τους leaders του χώρου της ρομποτικής και επεκτείνουμε μεθοδικά το δίκτυο μας στην Ευρώπη και διεθνώς.

Η εταιρία Alexandris Engineering είναι η θυγατρική της Γ.Π. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΑΕΤΒΕ στη Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1999 σαν μια  μικρή  εμπορική εταιρία και σήμερα απασχολεί 60 εργαζόμενους στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Φιλιππούπολη που εκτείνονται σε στεγασμένους χώρους 4.500 τετραγωνικών μέτρων, στο υποκατάστημα της Σόφιας και σε ακόμη δύο τοπικά γραφεία πωλήσεων.  Από το 2004  λειτουργεί σύγχρονο  εργοστάσιο κατασκευής εξαρτημάτων ακριβείας για τη βιομηχανία εμφιάλωσης και τροφίμων. Εξοπλισμένο με επτά CNC κέντρα κατεργασίας και πλήρη σειρά συμβατικών μηχανημάτων κατεργασίας μετάλλου, δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να συνεργάζεται με μεγάλους ευρωπαίους ΟΕΜs, κυρίως στον τομέα της εμφιάλωσης. Παράλληλα η εταιρία προωθεί και εγκαθιστά στην τοπική αγορά τα συστήματα μεταφορικών ταινιών της μητρικής, ενώ από το 2008 λειτουργεί κέντρο συναρμολόγησης μειωτήρων στροφών σε συνεργασία με την TECO-MOTOVARIO.

Ο κος Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της Gizelils Robotics τονίζει: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της Gizelis Robotics με την πρωτοπόρο εταιρία Alexandris Engineering. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου λύσεις σε μια αναπτυσσόμενη αγορά που καλείται να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της 4ης  βιομηχανικής επανάστασης.»

Ο κος Γιώργος Αλεξανδρής, Δ/νων Σύμβουλος της Alexandris Engineering δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μια τεχνολογικά προηγμένη εταιρία. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των ανθρώπων της Gizelis Robotics αποτελούν εχέγγυα για την εφαρμογή λύσεων ρομποτικής και σύγχρονου αυτοματισμού που  βελτιώνουν στην πράξη την παραγωγικότητα, ενισχύουν την ποιότητα και διασφαλίζουν ένα αποδοτικό περιβάλλον λειτουργίας για τις επιχειρήσεις.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ