Αφού εμπορικές εκθέσεις υπάρχουν, τουλάχιστον να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα.

Ο λόγος για τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), όπου, σύμφωνα με τη διοίκησή της, εντός του Φεβρουαρίου

  • «είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να παραδώσουμε χώρους της ΔΕΘ για την εγκατάσταση εμβολιαστικών κέντρων και να παρέχουμε τις αναγκαίες υπηρεσίες υποστήριξης . Ο χρόνος έναρξης λειτουργίας αυτών των εμβολιαστικών κέντρων, φυσικά θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που διαμορφώνεται κεντρικά, σε εθνικό επίπεδο.»

Η ανακοίνωση  έγινε από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Helexpo-ΔΕΘ κ.  Κυριάκο Ποζρικίδη, στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος σημείωσε ότι θα παραχωρηθούν τα Περίπτερα 13 και 15:

  • «Το σύνολο του χώρου είναι περίπου 10.000 τμ. Είναι μια σοφή επιλογή από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, γιατί ο χώρος της Έκθεσης είναι κεντρικός, είναι μεγάλος, όσον αφορά τον υπαίθριο του χώρο, άρα δεν νομίζω να έχουμε συνωστισμό.»

Ως προς την την προοπτική επανεκκίνησης των εκθεσιακών και συνεδριακών δραστηριοτήτων, το μέλλον είναι αβέβαιο ωστόσο το βλέμμα είναι τώρα στον Σεπτέμβριο.

Ούτως ή άλλως το πρώτο εξάμηνο του 2021 δεν αναμένεται να γίνει κάτι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here