Γράφει η «ξενοδόχος»

Την περιμέναμε νωρίτερα στην Ελλάδα, Μύκονο ή Αθήνα, ωστόσο προηγήθηκε η Κύπρος. Ο λόγος για την Ritz Carlton και τις πολυτελείς της κατοικίες που πάνε …Κύπρο.

Ο όμιλος Marfields, γνωστός για τα πολυτελή Olympic Residence στη Λεμεσό και το Central Park Residences στη Λευκωσία, προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας  με την Marriot International, που επιβεβαιώνει και επίσημα την πολυναμενόμενη άφιξη του The Ritz-Carlton Residences, Limassol, των πρώτων branded οικιστικών μονάδων στην Κύπρο και δή τη Λεμεσό.

Διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα τρία κορυφαία οικιστικά brands του κόσμου τα Ritz-Carlton Residences είναι συνώνυμα πολυτέλειας όσον αφορά την τουριστική κατοικία σε πολύ γνωστούς διεθνείς προορισμούς, από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σιγκαπούρη, το Πουέρτο Ρίκο έως και τη Μπανγκόκ.

Τώρα, όπως αναφέρουν οι δύο πλευρές, η εξειδίκευση του ομίλου Marfields σε μεγάλα, πολυτελή, οικιστικά, εμπορικά και μεικτής χρήσης έργα, σε συνδυασμό με τη μακρόχρονη εμπειρία διαχείρισης της παγκοσμίου φήμης αλυσίδας Ritz- Carlton, θα προσφέρουν ένα μοναδικό περιβάλλον διαμονής με υπηρεσίες ξενοδοχείου στους ένοικους του νέου 33  ορόφων πύργου, καθιερώνοντας μια νέα πραγματικότητα στον τρόπο ζωής στην Κύπρο.

  • «Πρόκειται για μία ανάπτυξη- ορόσημο, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας, συναρπαστικής εποχής για την πόλη της Λεμεσού αλλά και κατ’ επέκταση για την Κύπρο, αφού η διεθνής κατασκευαστική και σχεδιαστική μας ομάδα ξεκίνησε ήδη να υλοποιεί το έργο που φέρνει νέα πρότυπα στην αγορά πολυτελών μονάδων του νησιού», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marfields Group, κ. Tal Mashkif.

Πρόσθεσε επίσης πως,

  • «Eίμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που το έργο βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη κατασκευή, με τη διαμόρφωση του Olympic Resort και τη μετατροπή του σε ένα έργο όπου οι ένοικοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα διαφορετικό, σπάνιο και ασύγκριτο τρόπο ζωής. Στηριζόμενοι στην ευρεία εμπειρία μας για την δημιουργία πολυτελών αναπτύξεων, θα ανεβάσουμε τον πήχη, δημιουργώντας και προσφέροντας στο νησί κάτι πραγματικά – ανεπανάληπτο.»

Ο συντονισμός, η επίβλεψη αλλά και η κατασκευή του έργου διεκπεραιώνεται εσωτερικά από την Marfields Group, διασφαλίζοντας τον πλήρη και αυστηρό έλεγχο της διαδικασίας σχεδιασμού και κατασκευής.

Για την Marriott International:

  • «Η Λεμεσός αποτελεί έναν δυναμικό κόμβο οικονομικών και εμπορικών δραστηριοτήτων, προσελκύοντας ένα συγκεκριμένο κράμα ανθρώπων που αναζητούν ένα εκλεκτικό τρόπο ζωής.
  • Η άφιξη των Residences στην πόλη της Λεμεσού, αναβαθμίζει αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής που θα προσφέρεται πλέον σε μια προνομιακή τοποθεσία μπροστά στη Θάλασσα.»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here