Η Ελληνo-αυστραλή βασίλισσα του fitness Kayla Itsines έγινε γνωστή παγκοσμίως τόσο μέσω των κοινωνικών δικτύων όσο και από την “αυτοκρατορία” που δημιούργησε, την εταιρεία Sweat, μια πλατφόρμα γυμναστικής και ευεξίας.

Έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης της εφαρμογής Sweat το 2015, η  Itsines προχώρησε σε μια τολμηρή κίνηση, πωλώντας την εν λόγω πλατφόρμα έναντι του εντυπωσιακού ποσού των 400 εκατομμυρίων δολαρίων στον αμερικανικό κολοσσό  iFIT Health & Fitness Inc.

Η Itsines μαζί με τον πρώην αρραβωνιαστικό της θα συνεχίσουν να ηγούνται της Sweat από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας, όπου η επιχείρηση θα έχει την έδρα της, ως αυτόνομο  brand, υπό την ομπρέλα πλέον του ομίλου iFIT.

Η Itsines και ο πρώην αρραβωνιαστικός της ήταν οι νεότεροι άνθρωποι που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των Πλουσιότερων Αυστραλών που δημοσιεύθηκε το 2019 με συνολική αξία 487 εκατομμυρίων δολαρίων.  Η Itsines ανακηρύχθηκε επίσης η πλουσιότερη γυναίκα στην λίστα Financial Review Young Rich Lis για γυναίκες κάτω των 40 ετών.

Η Sweat έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα γυμναστικής με περισσότερες από 50 εκατομμύρια γυναίκες- μέλη στα social media.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here