Λένε πως οι κακές συνήθειες δύσκολα κόβονται…

Τούτο αποδεικνύεται πανηγυρικά από την περίπτωση ενός ελληνικής καταγωγής Γερμανού υπηκόου ο οποίος συνελήφθη να καπνίζει κατά τη διάρκεια πτήσης της Ryanair από την Γερμανία προς Ελλάδα.

Στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου εν πτήσει κάπνιζε ένας επιβάτης ελληνικής καταγωγής, σε πτήση από Γερμανία προς Θεσσαλονίκη.

Το αεροσκάφος της εταιρείας Ryanair εκτελούσε πτήση από το αεροδρόμιο Μπάντεν- Μπάντεν της Καρλσρούης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Μέλος το πληρώματος και συγκεκριμένα μια αεροσυνοδός αντιλήφθηκε το περιστατικό λόγω της οσμής και άμεσα ενημερώθηκε  ο κυβερνήτης.

Ακολούθως ο πιλότος φρόντισε να ενημερώσει τους υπεύθυνους του πύργου ελέγχου στον αερολιμένα «Μακεδονία», μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα, ο επιβάτης συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, αποδίδοντάς την στο άγχος κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Νωρίς τις πρωινές ώρες του απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τις εισαγγελικές αρχές και παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here